sevgilikendim Kuruyunca daha net görünüyor. 2 gündür bu şekilde . Yarın yine yapıcam ama fikirlerinizi merak ediyorum 🙏
Birbebekumudu sevgilikendim valla benimde 3 gün önce çok çok silik çıkıyordu 3 gün sonra tam belirdi siliklesti :)
hunilimom sevgilikendim benim küçüğüm de öyle oldu adetime 6 gün ve 3 gün kala yaptım sadece ben görüyordum öyle silikti adetin gunu 3 gün geçti yine tekrar ettim 😂 silik çizgi biraz belirginleşti
YesimAykut sevgilikendim aaa evet silik çizgi varrr bence yarın ilk idrarınla tekrarla testi😌 maşallah ❤️🙏
Tusba sevgilikendim üsttekinde görünüyor gibi.. Benim de böyleydi kan testi yaptırdım çok çok yeni olduğunu öğrenmiştim.. İnşallah güzel haberler alırsın canım 😊
sevgilikendim Ecexxxxxx üsttekinde gördüyseniz o direk efektsiz. Alttaki daha net görelim diye efekt yapmıştım o zaman daha iyi 😁
Dsk Bence hamilesin. 😬 bende de öyleydi silikti ertesi gün daha belirgin oldu sonra kan testi ile öğrendim ki hamişimmm 😂
sevgilikendim Birbebekumudu sizinki görünüyor ya benimki zar zor görünüyor . İlk yaptığımda gölge oluyor kuruyunca çizgiyi görüyorum biraz daha iyi. İnşallah vardır benimde
sevgilikendim Yenibirannee 2 gündür böyle çıkıyor . Yani testte yanlışlık vs olsa 2 gün böyle çıkmazdı değilmi ya