Anneolmak38 artış çok iyi olmuş inşallah böyle devam eder 🙏 benim artışı çok düzensizdi ama çok şükür sağlıklı ilerledi şuan 26 haftalığız
Kizlar hcg değerim bakarmisiniz lütfen acil
SeydaaYlmz Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Hayırlı sağlıklı evlat olsun
tgbmerve Çok şükür siz biraz ilk zamanları atlatmissiniz Rabbim kucağınıza almayıda nasip eylesin sağlıkla hayırla inşallah
Anneolmak38 aminnn darısı başınıza , ama o bulantılar gitsin gelmesin birdaha 3 hafta hiç beslenemedim serumlarla idare ettik sizinki inşallah kolay gecer
Anneolmak38 gidemedim doktora daha izin alamıyorum yılbaşı haftası diye en son cuma verdim işte kan 1164 du yeni yıldan sonra doktora gideceğim
tgbmerve İnşallah amin benim çok bulantım yok ama yemek yedikten sonra bulanıyor belki de bunlar iyi günlerimdir :) Bizde sulalecek bulantı kusma meşhur hamilelikte
Anneolmak38 kaçıncı hafta dasiniz. 6 da çok hafif vardı 7 de pik yaptık 8-9-10 rezildi anlatamam 10. Doldurdum biraz azaldı 11 de daha iyiydim , 12 den sonra bir gün var birgün yok gibi geciriyorum
Kızlar bebeyimi kaybettim 6 haftalujt
Bfbcfhdgfdgvdg Rabbim sabır versin inşallah Tez zamanda hayırla kucağınızi doldursun 🥺
tgbmerve daha 5. Haftaya gireceğim ben inşallah
Anneolmak38 inşallah az olur bulantilarinkz , 7-8 de pik yapiyr genelde
Anneolmak38 çok teşekkür amin inşallah