• Gebelik
  • Kizlar hcg değerim bakarmisiniz lütfen acil

Cuma günü ki yaptırdığım hcg 56.1 çıktı Bugün sonuç için gittim tekrar kan alındı az önce sonuç çıktı 182 çıktı hcg söylenene gore 2 kat artması lazimmis sağlıklimi degilmi nasıl nedir anlamıyorum bu işten doktor 3 gün sonra tekrar gel dedi ama o 3 günde kafayı yerim düşünmekten iyimi çıkmış sonuç sizce 2 gün sonraya göre?

Anneolmak38 herkesinki aynı ve iki katı şeklinde yükselmiyor ve sağlıklı gebelikte olabiliyor düşmesin veya aynı yerde saymasın ortalama yeterli degerınız

Anneolmak38 2 katından fazla artmış işte artış düzgün gibi görünüyor muayeneden sonra daha net olur sonuç

Anneolmak38 canım benim hangi Dr 3 günde bir ister anlamadım yaa, sağlık ocagida 2 günde bir çağırır kadın dogumcuda takipliysen ikigunde bir git der. Tek istenilen her sabah aynı saatte ve mümkünse sağlık ocağında ver. Değerin bu arada iyi artmış , iki günde bir yüzde 60 en az artmalı neden panikledin. Benim ilk değere gire 2. %85 artmıştı 2 gün sobra verdiğim %56 idi ben hatta üzüldüm 60 in altı diye Dr korkma yok sorun dedi , kan verme yeter dedi iki hafta sonra gel dedi. 12+6 yim bugün sakin olun stres çok zararlı ilk başlarda süreciniz gayet normal

Anneolmak38 korkmayın benim bundan önceki düştü ve Dr iki hafta boyunca iki günde bir takip etti yüzde 60 artmadı 40 karda arttı hep , bir sorun var bu gebelikte dedi durmuştu zaten Dr , sizin artışınız güzel

Anneolmak38 canım ben 16. Sında yaptrdim 51.8 çıktı 18 inde bidaha yaptım. İki gün sonra yani 185 çıktı sonra ara verdim 4. Gün yaptım 1164

Anneolmak38 ama siz sadece kan vereceksiniz , o ameliyatta olsa bile yani sekreteri giriş yapacak. Birde en son ki yaşadığım özel tıp merkezinde verdim negatif diye aradılar 🥺🥺 sabah 8 de vermiştim , 8:30 sağlık ocağında da vereyim dedim sıra bekliyorum yıkıldım yarım saatte çıktı hızlı test diye erken öğrenmek istemiştim. Kalk git evine dedim zaten negatif kandan çağırdılar Rabbim işte verdim genede bin hüsranla , eve geldim nasıl ağlıyorum Allahım , geç çıkan sağlık ocağı testi işte bir umut sürekli sisteme girip bakıyorum saat 14 açıklandı 113 , Dr um dediki sağlık ocağıyla git ozelin lab i ile olmayacak bu iş

Anneolmak38 biz artık 12+6 yız teyzesi ilk ogrendigim değer 113 tu, hatta ondan 5 gün önce 2.6 çıktı dayanamayıp vermiştim ,Dr muhtemeln var 4-5 gün sibra gel demişti