Asus1 Birbebekumudu canım benimde 10 gün testim böyle gecikme olmadan silik çıkıyor yüksek ihtimal gebesin hayırlı olsun :)
Eminewwwwww Teşekkürler sağolasın Doktora geldim inşallah olumlu sonuç alırım kan testi verecem inşallah hamileyimdir
Merve-metin Eminewwwwww inşallah kanda da pozitif görürsün canım hayırlı olsun sonuç çıktığında haber edersin canım🙏🏻
Eminewwwwww Kızlar doktorum daha gebelik çok yeni olduğu için tahlil tutma dedi bir hafta sonra tut dedi o zaman daha iyi sonuç alırsın şimdi tutsan bile şüpheli pozitif cikicak dedi
Asus1 Birbebekumudu hafif koyulaşma var mı canım resimden çok anlaşılmıyor sen bir iki gün daha bekle kan ver bi bence :)
Asus1 Birbebekumudu çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım sağ salim kucağına da alırsın inşallah 😊
Birbebekumudu Asus1 sağol canim ama biraz moralim bozuk idrarda enfeksiyon var galiba idrarda kanama görüyorum dedi idrar testinde yapmıştı
Asus1 Birbebekumudu moralini yüksek tut canım inşallah birşey olmaz ona göre ilaç falan verir doktorun moral hamilelikte çok önemli sen sürekli konuş bebişinle emin ol kendini daha iyi hissedersin o da öyle 😊