3438FG nb- Sen bensin 😂 Bizde eşimle 24. Haftada almıştık, gelir gelmezde bi hevesle hemen kurmuştuk, güya bakıp sonra geri kaldıracaktık ama heves ettik işte bozmadık duruyor. 😂
nb- 3438FG hhahah bizimki de açık duruyo öyle 😀 hemen oda yapmıcaz 1 yaşına gelince falan yapmayı düşünüyoruz ama kullanılmayan bi odanın bi köşesinde beşik bebek arbası kıyfetler hepsi istiflenmiş duruyo gidip gelip seviyoruz onları 😀
Didemcann eylmz 28 de başladım suan 34 haftalık oldum iyi ki ama iyi ki 28 de yapmışım suan da kafamı kaldırmaya halim yok beşiği de 36. Haftada kurmayı düşünüyorum
3438FG nb- Hahaha bizde öyleyiz. Biz şuan için oda yapamayacağız gurbetçiyiz. Ama beşiğine oyuncaklarına bakıp bakıp gülüyoruz 😂 Şuan bile yazarken gülesim geliyor o hallerimize 😂 Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp, eşyalarının içini doldurmayı nasip etsin 🤲🏻🌺
Beyzab95 Minigiim-vebenn52 vallahi bende 😅 bir tane gecelik aldım sadece beğenip alamıyorum bende başka 🥲
nb- 3438FG gerçekten aynı bizim hareketler bence çoğu kişi de aynıdır zaten 😀 amiiin inşallah hepimize 🤲🏻
Busy eylmz 26. Haftadayım bugün başladım kıyafetleri yıkamaya. Çok ağırlaşmadan 30. Haftaya kadar her şeyi hazır ederim hastane çantasını falan . Sonra oh mis dinlenirim 🥰
B_eyaz eylmz benim 29 da hepsi bitmişti şuan 31 im herşey hazır bi anne yanı beşiğini yatak odama koycaz onuda son hfta koyarız. Başka eksik kalmadı şükür odası herşeyi hazır