nb- eylmz beşiği alınca hemen kurmuştuk sabırsızlanıp 😀 kıyafetleri de sanırım 32 33 den geçe bırakmam şu an 30 dayım nolue nolmaz erkenden hazır olsun
eylmz Beyzab95 bende 32deyim ama birkaç eksik var onları da tamamlayıp yılbaşımdan sonra yapayım diyorum
Beyzab95 eylmz benim ağrılarım çok birde ben çok abartmışım 🥲 yavaş yavaş yapıyorum 50cm olanları bitirdim 56-62 cm bayağı yaptım 68’lerden az yapıp hurç yaptım yavaş yavaş yapıcam böyle ne olur ne olmaz zorlanmaya başladığım için erkenden yapayım dedim ☺️
3438FG nb- Sen bensin 😂 Bizde eşimle 24. Haftada almıştık, gelir gelmezde bi hevesle hemen kurmuştuk, güya bakıp sonra geri kaldıracaktık ama heves ettik işte bozmadık duruyor. 😂
Sayrkann eylmz canım ben gec başladım çok pişman oldum şuan 35. Haftadayim inan son haftalarda bel ağrısı bacak agrisi derken uğraşmak istemiyorsun artık insana zor geliyor hala tam olrak eksikleri tamamlayıp kapatamadim bavulu .. keşke daha dinç olduğum zamanlar yapip hemen cikarsaydim aradan . Hele bir sürü kiyafet vardı onlari yıka kurut utule baya zaman aldı 🥺 kendini iyi hissediyorsan yap ..
Minigiim-vebenn52 Beyzab95 bende iki takım ayarladım bebişe dolapta duruyo poşetlenecek çantaya konulacak Kendime pijama takımı bulamadım hala karar verip alamadım ikinci takımı 🤦🏼♀️
uykusuz1parol eylmz Ben 30. Haftada başlamıştım o zaman bile zorlamisti beni tabi bu kisiden kisiye gore degişir.Beşiğini de o zamanlarda hazirlamistim zaten 36. Haftamda dogum yaptim
Camlicagizem eylmz Şuan 27+4 üm Kızımdayken 35. Haftada hazırlamıştım çantayı beşikte merak ve heyecandan 32. Haftada hazırdı😄 yine öyle olur sanırsam 35 beklerim erken hazırlayınca tozlanacakmış gibi geliyor 🙈
Beyzab95 Minigiim-vebenn52 vallahi bende 😅 bir tane gecelik aldım sadece beğenip alamıyorum bende başka 🥲
umaydurununannesi eylmz 31 haftalıgım camasırları yıkadım cantasını hazırladım kendı cantamı hazırlıcam besıgıfe dun aksam 2.5 yasındakı ablası zorla kurdurdu yatmak ıcın bız hazır sayılırız zamanında saglıkla gelsın