bademommss__ Betus- hayırlı olsun öncelikle🌸 ben de normal dusunuyorum ama korkuyorumda sonrasında hemen ayaklanılıyor mu
Ymnjunior Betus- hayırlı olsun ben kesi ve dikişin o anda acı verip vermediğini merak ediyorum uyuşturma yapılıyor mu bölgeye
Gezenlady Betus- bende 21+3 deyim normal dogum istiyorum ama cesaretim yok nasıl yapıcam ya🤦🏻♀️cok acıyomu? nasıl hazırladınız kendınızı? Kaç saat sürdü dogum🤷🏻♀️
Betus- Gezenlady her doğum farklı benim çok zordu gerçekten ama sizin çok daha iyi geçebilir ben buradan okuduğum pozitif olan doğum hikayeleriyle alakası olmayan bir doğum geçirdim açıkçası
mirayandme MuhammedHesen evet canım sonra dayanamayıp sezeryan istedim ve sezeryan oldum ama seseryandan sonra çektiğim o günler süren ağrılar bi kaç saatlik suni sancıdan çok daha iyiyidi tabi bence 😀
Betus- mirayandme kesinlikle katılıyorum bende beni sezeryane alın diye çok yalvardım ama almadılar güzel ilerliyor diye keşke en baştan isteseydim çok pişmanım
Gezenlady Betus- ayy valla korktum ben zor ama bu kdr zor olıcagını duycagımı düşünmüyodum kıss bu yedı sekız kere dogum yapnlar nasıl yapıyo benım aklım almıyo🤦🏻♀️canım kıymetlidir acıya dayanamam çatalda kalırım diye ödüm kopuyor😭
Nur_Alp MuhammedHesen doktoruma önümüzdeki hafta anca bulabildim randevu siz nasıl anladınız ağrınız falan var mıydı
mkrgln Bsrblr bebeğinizin kilosu kaç normal yapabilirsin dedi mi doktorunuz. Bana 4’ü geçerse olmaz dedi :((
Bsrblr mkrgln 3300 görünüyordu gecen hafta suan 39 dayız ne kadar oldu bılmıyorum çok almasın normal gelsın ınsallah