Zeyd_Mom_22 Bende sizi formda görüyordum hep. Arada bakıyorum acaba doğurdunuz mu diye görünce sevindim🥹♥️sağ salim büyütün minnağı🫶🏻💋
Ozgeee22 Aybarssmom_ gözünüz aydın ☺️ darısı başımıza diyelim 39+3 olduk bizim miniğin keyfi yerinde olduğu için pek gelesi yok gibi 😍
Aybarssmom_ KuzeyinAnnesi10 yok kuzu hem açıklığım hem sancılarım artıyordu kanala inmediği halde suyumu patlattılar suni sancı verdiler yine de ebe desteği ile kanala indirdiler
Melodimm Aybarssmom_ Yaa😍Gözün aydın canım♥️Nasil geçti ağrın falan oldumu?Hikayeni bekleriz😊🤲🏻Sağ Salim büyüt.
Aybarssmom_ Melodimm çok teşekkür ederim canım artık post sıralaması kalmadı bende yeni görüyorum burayı 😅❤️ çok zorlayıcıydı aslında yazmayı düşünmüyorum 😔
Ahsennesli Aybarssmom_ şükürler olsun postlarınızı okuyordum size çok dua ettim❤️Allah analı babalı büyütsün ☺️😘
Aybarssmom_ Ahsennesli Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥹🫶 sizlerin de kolay doğumları olur inşallah
Aybarssmom_ Sofiaa geçen hafta pazartesi 1 cm di serum iğne vs durdurdular sancıları biraz bu pazartesi gittiğimde 3 cm olmuştu sabahı nişanım da gelmişti
Bebekannesiii_ Aybarssmom_ Allah uzun ömürler versin ne kadar sürede doğum yaptınız? Normal doğum oldu dimi? 🤍
Aybarssmom_ Bebekannesiii_ amin inşallah teşekkür ederim, evet canım sabah 9 gibi yatışım yapıldı 14.44te doğurdum 🥹🫶
Dileylim Aybarssmom_ şimdi sizin söylemeniz gerekiyor 😅 1- bebeğin kanala girdiğini hissettiniz mi? 2-göbek düşme olayı gerçek mi? 3-rahim ağzı açılmasını hissettiniz mi?