Tugcetarar Aybarssmom_ hayırlı olsun 🫶🏻 en son 1 cm acikliginiz vardi ne sure icinde acilma oldu sonrasında
Aybarssmom_ Tugcetarar teşekkür ederim canım 🫶🏻sabah nişanım gelmişti normal poliklinik muayenesi olduğumda 3 cm açılma olmuştu 1 hafta içerisinde oldu
Blueberry0 Aybarssmom_ gözün aydın cnm kaçıncı haftada kaç kg doğurdun ☺️ bende bugün kontrolden geldim haftaya salı doktorumla konusucaz doğumu başlatıp veya bekleyeceğimizi 38+3🙏
KuzeyinAnnesi10 Aybarssmom_ Hayırlı olsun canım gözün aydın ❣️ Doğum nasıl başladı canım aramız seninle azdı. Benimde 37+4 ama kanala bile daha girmemiş ağrılarım var gelsin istiyorum artık. Suyun falan mı geldi gittin hastaneye.
Aybarssmom_ KuzeyinAnnesi10 yok kuzu hem açıklığım hem sancılarım artıyordu kanala inmediği halde suyumu patlattılar suni sancı verdiler yine de ebe desteği ile kanala indirdiler
Nnoktaa Egemoms1303 @Aybarssmom_ hayırlı olsun canım benim bugün aklımdaydın. Darısı tez vakitte en fırt yönünden bizim başımıza 💙💙💙 hoş geldin aybars. 😍😍
Dolphin16 Aybarssmom_ Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 çok geçmiş olsun gözün aydın canım 🧿
Bsrblr Aybarssmom_ masallah gözünüz Aydın ne kadardı bebek kaç haftada yaptınız ben 38+3 gelmıyor daha paşam