Aybarssmom_ 2prenses_masal-oyku teşekkür ederim kuzum ederim bütün hamilelere dua ettim valla Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 🩷
Aybarssmom_ Semre1407 evet çok memnun kaldım doktorumdan aynı zamanda çalışan herkes çok iyiler ebeler, hasta bakıcıları hepsi çok ilgiliydi Allah hepsinden razı olsun zorlandığım anlarda hep yardımcı oldular
Aybarssmom_ Minigiim-vebenn52 yok yok benim acı eşiğim düşük ailenin prensesi olan o kızım o yüzden çok zorlandım ben, duyan gören herkes şaşırdı aaaa diyor 🤣🤣🤣🤣
Aybarssmom_ umrumdadegil o kadar güzel ki asla tarif edemem 🥹 doğum anında o kadsr kendimden geçtim ki kucağıma verdikleri an kendime gelip ağlamaya başladım 🥹
Derinnmom Aybarssmom_ çook sevindim duygulandım 🥹🥹 Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
mavideniz6 Aybarssmom_ normal doğum pek pozitif olmayabiliyor ya🫠🫠Bir süre sonra rahatlayınca yazarsınız diye düşünüyorum 🙏🏻
Selinmoon Aybarssmom_ oyy maşallah sen en son buralarda yorum yapıyordun ne ara doğumun yaklaştı 😂😂 bizim de zaman hızlı geçsin sağlıkla sıhhatle 🤲 hep iyi olun