Mercimeek Aybarssmom_ ayyy nasıl mutlu oldum elhamdülillah rabbime çok şükür çok sevindim ikinizinde iyi olmasına kuzum :)
2prenses_masal-oyku Aybarssmom_ görünce dedim aaaa doğurmuşmu kııızz diye kurtulmuşsun çok şükür 🤲🏻🩷 banada dua et 37+2 deyiz kızımla büyük kızım hevesle bekliyo ay bende doğurayım ya daraldım artık
Aybarssmom_ 2prenses_masal-oyku teşekkür ederim kuzum ederim bütün hamilelere dua ettim valla Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 🩷
tugbadurmaz34 Aybarssmom_ gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı benim gibi burada bekleyen tüm annelere inşallah 🥹🤲🏻🤲🏻
Melekk59 Aybarssmom_ gözün aydın darısı bize insallah 🥰 beklenen dogum tarihlerimiz bir gün araylaydı sen doğurunca bana bir sıkıntı geldi nasıl yapcz acaba 😅
Aysimamom37 Aybarssmom_ Burdaki formlarda hep isminizi görüyordum çok sevindim görünce hayırlı olsun bebişiniz sağlık sihhat versin inşallah 🤍
Elif3333 Aybarssmom_ ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbimden bi aksilik olmazsa sizden sonra da bendeydi sıra 🤩 cuma yada cumartesi dogum
Semre1407 Aybarssmom_ aaa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️Umut hanıma gidiyordunuz değil mi bende orayı düşünüyorum memnun kaldınız mı hastaneden falan tecrübelerinizi duymak çok isterim 🙏🏽
Aybarssmom_ Semre1407 evet çok memnun kaldım doktorumdan aynı zamanda çalışan herkes çok iyiler ebeler, hasta bakıcıları hepsi çok ilgiliydi Allah hepsinden razı olsun zorlandığım anlarda hep yardımcı oldular
umrumdadegil Aybarssmom_ Maşallah ya çok şükür aldın evladını kucağına 😍 nasıl bir duygu kucağına aldıktan sonra 😍
Aybarssmom_ umrumdadegil o kadar güzel ki asla tarif edemem 🥹 doğum anında o kadsr kendimden geçtim ki kucağıma verdikleri an kendime gelip ağlamaya başladım 🥹
Melike_4949 Aybarssmom_ ya gözün aydın canım maşallah darısı başımıza inşallah ❤️🤲 benimde haftaya pazartesi doğum dedi suni ile benimde düzensiz sancılarim var ve şiddetli çatı kemiği ağrısı
mavideniz6 Aybarssmom_ ah canım çok sevindim senin adına , analı babalı büyüdün bebişiniz inşallah 💕💕