Srfe01 İlk hamileliğimde bu yüzden 8 kilo verdim doktor zofer verdi kullanmadım şuanda 6 hafta 2 günlüğüz başladı yine iki üç gündür mahvolmuş durumdayım günden güne tukeniyorum sanki
Momela Melikemrvvv valla benim 5.5 aylıkken sona erdi sadece çorba ile beslendim resmen yeşil elma çok rahatlatıyor deneyebilirsin ben kraker falan da yemeye çalıştım iğrendim olmadı
aresinannesi1 Melikemrvvv zoferin yan etkilerinde yarık dudak yazıyor benim 2 doktorum da hiç alakası yok dedi suan 21 haftalık hamileyim çocuğun her yeri bariz belli dudak yapısı falan her şeyi düzgün bende çok kullandım kilo kaybımdan artık korkuyorduk normal değil diye
Seyma10 Haftadayım hala bulantılatım devam efiyor ama azaldı prilam kullanmaya devam ediyorum beni Naneli sakız Çubuk kraker Tuzlu salatslık Taze zencefil Kolanya bunlarla ayakta kaldım naneli sakız favorim ksç kutu sakız bitirdim bilmiyorjm ama yataktan kalkmama yardımı dokunuyodu , soğan sarımsak ve poşet kokusundan tiksindim haka tahammül edemiyorum yemek yspmayı unuttum 😂😂