2prensesannesiiii avannee özge nur gülen var çok beğendim önerdiği bi drdu ben mehtap yıldızbakana da gittim o da iyi zehir gibiler iyi drlar ve kadın drlar ama kaprisli bi hareketlerini görmedim kadın drlar kaprisli oluyor genelde
avannee 2prensesannesiiii anladım teşekkür ederim. O da muhtemelen hasta yoğunluğundan kaynaklı ruhsal durumlarına yansıyordur. Ama önemli olan işlerinde iyi olmaları tabiki
2prensesannesiiii avannee yok yok öyle değiller çok iyiler sakinler bilgililer ben cuma günü devlete gideceğim özge hanıma 🥰 sonra melih beye randevu alıp gideceğim 🥰
avannee 2prensesannesiiii merhaba bugün güncel fiyatları öğrendim. Muayene 750 tl doğum 16 bin tl olmuş
2prensesannesiiii avannee oh ya 😂 muayene çok yine ama 4 000 de olsa düşmüş doğum 🥰 ama temmuza kadar artar mı ki
2prensesannesiiii avannee onu bende düşündüm inşallah ya🥰 bişey dicem doğum paketi hk da bilgin var mı daha mı uygun oluyor
avannee 2prensesannesiiii evet ben yapmadığım için çok pişmanım, öğrendiğimde geç olmuştu. aslında senin haftan erken vm medicalparktan alırsan uyguna gelebilir. Paket içerisinde muayene doğum ve başka şeyler de var.
avannee 2prensesannesiiii ama mmt amerikan hastanesinde fiyat sabitleme veya paket yok. Paketi yalnızca vm medicalde duydum.
avannee 2prensesannesiiii yok hayır geçerli olmuyormuş. Ben yaz ayında fiyat sabitlemek istedim ona bile olmaz dediler.
avannee 2prensesannesiiii rica ederim, umarım diyelim. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz 😊