avannee Selam, tarsus mmt amerikan hastanesine giden var mı? 9 aralıkta yeni doğum ücreti belli olmadı demişlerdi, yeni ücretleri bilen var mı?
2prensesannesiiii avannee kadın doğumda 450 sigortalıya mmt amerikan 565 ti mmt amerikana geçtim ben ahmet melih beye devam ediyorum
avannee Veya tarsusta başka hastaneye gidenler varsa bu gönderide buluşalım fiyatları karşılaştıralım
2prensesannesiiii avannee yanlış tanı yüzünden kürtaj oluyordum bebeğim şuan 9+2 oldu ama ilk doğumumu kadın doğumda yaptım memnun kaldım her şeyden 2. De böyle olunca değiştirdim
avannee 2prensesannesiiii pazartesi net öğreneceğim ancak 30 aralıkta 700 750 tl olarak düşünülüyor demişlerdi.
avannee 2prensesannesiiii onun 20 bin olacağını söylemişlerdi. Ben de aşırı meraktayım pazartesi öğrenir öğrenmez haber vereceğim size de 🤭
avannee 2prensesannesiiii merhaba bugün güncel fiyatları öğrendim. Muayene 750 tl doğum 16 bin tl olmuş
2prensesannesiiii avannee 😂😂 gider devlette doğururum o parayı çocuklarıma harcarım şuan aklımda bu fikir var😂
2prensesannesiiii avannee haklıyız valla ben yaparım takibimi özelde yapıp devlette doğururum🥲 zaten onlarda estetik dikiş yapıyor artık yapıştırma😂