Kdrbsr Yarennasal benimde aynı durum adetten 3 gün önce 1.20 çıktı 1 hafta geçsin tekrar kan vereceğim
tgbmerve Yarennasal küçüktür çıkmış , 1.20 çıksa idi yükselmesi için verin derdim ama gebelik yok muhtemeln , adetten iki gün önce vermiştim 2.60 çıkmıştı benim sağlık ocağının Dr u 4 gün sonra gel demişti tekrar , küçüktür çıkınca aramamislardi bile
Kafi Yarennasal yani yukselenleri gördüm ben bu uygulama da ama benim yükselmemisti çok düşük bir ihtimal yükselmesi
Yarennasal pnarusluu şuan da negatif gösteriyor pozitif değil değer ama pcoslu olduğum için ne zaman regli olurum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Yarennasal tgbmerve evet 5in altı negatif uygulamaya göre 2 gün sonra regli ama hiç belirtim yok bir de pcosluyum ne zaman olacağımda belli olmuyor 13 aralık çatlama günüydü uygulamada değerlendirmiştim ama bakalım 😕
papatyaolsun Yarennasal çatlama için ovülasyon testi alın bence trendyoldan, innovita gayet iyi bi marka, özellikle pcos varsa uygulama size asla doğru günü vermez. Standart hesaplamalar onlar
Yarennasal papatyaolsun laboquick diye bir markadan aldım 1 ay boyunca her gün yaptım ama hiç pik olmadı
Whitemom Benim regli olacağım gün 26.4 çıktı. 1 hafta daha bekledim 800 küsür oldu . Şuan 10 haftalik hamileyim
Yarennasal Whitemom ayy çok sevindim sizin adınıza sağlıklı kucağınıza alin insallah , hamilelerin duası kabul olur derler bana da dua edermisiniz rica etsem 🙏🏻❤️
Whitemom Yarennasal 4 yıl bebeğim olmadı. Ve kimi görsem bebegi olmayan dua ediyorum. İnşallah tez zamanda sonuc alırsın 🤲👶