Siğil için daha önce ellerimde çıkardı köy akılı bir şey denemiştim mucize eseri yok olmuştu bütün parmaklarımı sarmıştı resmen belki bu siğilede iyi gelir allahdan ümit kesilmez tarif şöyle kuş burnu çubuğu lazım yani dalı onu 3 ihlas bir fatiha okuyarak siğil olan bölgeye sürerek okuyun ondan sonra kaç tane siğiliniz varsa bıçakla kuş burnu çubuğuna çentik atın eskiler bunu yapıp o çubuğu bacalığa koyarlarmış o dal orda kurudukça siğiliniz kurur gider ama bacalık şehir şartlarında olamayacağı için kalorifer üstüne koyun ama çok gözünüzün önünde bir yer olmasın sizin aklınızdan tamamen cıksın o orda kurudukça siğil yok olur allahın izniyle yani kuşburnu çubuğu ben o ara köyden getirtmiştim anneme bulmanız zor olur ama olurda ben bulurum diye cıkan olur diye ben anlatmak istedim şifa olsun kararmaya gelirsekte benimde kararmalarım olmuştu oğlumda son aylara doğru doğumdan bir süre sonra geçmişti şimdi yine hamileyim yine olur diye düşünüyorum ama doğumdan sonra yüksek ihtimalle geçiyor o kararmalar