Yagmurinal Haftadan selam kızlar😍🤝 Bugün konu başlatmıştım ama nedense olmamış🥴çok merak ediyorum sormak istedim. Hamilelik sürecimde genital bölgemde kararma oldu.. 2-3 aydır da et benimi siğil mi bilmediğim bir şeyler var. Doktoruma gösterdm çıkabiliyor dedi. Yinede sormak istedim bunu yaşıyan varmı? Birde dış hemoroid çıktı bu 2 ayda 😩 rahatsız oluyorum inanın çok tuhaf geliyor vücudum kendime😂 yaşayan var mı bunlardan birini 😩
nurhuma17 Yagmurinal ay bende de çıkıyor et beni hep başka şeylere yordum demek gebelikden oluyor Allah razı olsun iyiki yazmışsınız buraya
Alinimm2022 Yagmurinal vajinal varis olabilir mi et beni dediğiniz şey bende her iki gebeligimde de oldu doğumdan sonra geçiyor
Yagmurinal Mlk2304_ geçecek mi acaba😩 doktorunuzla görüştünüzmü. Hemoroid için görüşmedim ama alttan muayene etmişti çıkan et benleri için
Mlk2304_ Yagmurinal haftaya pazartesi kontrolüm var , doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek. Normal doğuma engel değilmiş, şuanlık ağrı sızı da yapmıyor ama nasıl geçecek bilmiyorum. Kalıcı mı geçici mi onu da bilmiyorum valla
Yagmurinal Sidelya_ ay sevinsem mi üzülsemmi inanın bilemeedim. Çevremde kimle konuşsam et beni vs çıkmamış hiç benle aynı şeyi yaşayan birini bulamadım. Tekim sanıyordum😩😩
Essrakk Yagmurinal ya bu sadece bendemi var diyordum. Et beni çıkıyor garip garip. Doktora sormakta aklıma hiç gelmedi ama rahatsız edici yani
Sidelya_ Yagmurinal eminim daha birçok kişide vardır anne olmak kolay değil malesef şükür ki az kaldı artık hayırlısıyla bı doğuralim hepsi geçecek sabretmemiz lazım🤰🏻🤱🏻
Yagmurinal Essrakk valla bende hep öyle düşündüm tek bende sanıyordum . Çünkü çevremde sorduğum kimsede böyle et beni çıkmamış yada ben denk getiremedim. Umarım geçer😓
Yagmurinal nurhuma17 Allah sizdende razı olsun yaa🙏🏻🥹 internette araştırdığımda kötü hastalıklar çıkıyordu hep inanın doktoruma alttan muayene oldum sırf bunun için. Ama oda kötü bir rahatsızlıktan dolayı değil gebelikten dolayı demişti. Yinede buraya yazıp fikir almak istedim.
Yagmurinal Alinimm2022 aa bunu ilk defa duydum. İnternetten bakacağım vajinal varise. Genital bölgemde aşırı kararma mevcut bide bu et beni gibi şeyler banyodayken vs elime değiyor. Bide üstüne hemoroid.. tuhafıma gidior inanın umarım hepsi geçer hepsii😩😩
Alinimm2022 Yagmurinal hamilelikte bir çok şey oluyor maalesef Buda onlardan biri bende ilk hamileligimde görünce çok korkmuştum nohut tanesi gibi birsey ama tamamen damar ve oraya giden damarda baya baya belirgin şekilde gözüküyor genital bölgemde maalesef ağrıda yapıyor ilkinde 25. Haftada oluşmuştu smdi 14. Haftada cikti hemen 😒
Zeehraaaa Yagmurinal 22+2 Bende şu an siğil çıktı siğil duasi vardı her gün okuyorm toplanmaya ve küçülmeye basladi 3 taneydi