Adenala Oznurkasikci Kız mum yakmak 2 saniyemi almıyor ki buhurdanlığı ben kendim imal etmiyorum hazır zaten 😂
Oznurkasikci Adenala ne güzel maşallah rahatsız olmuyorsaniz çok güzel bisey ben ne yapsam aklımda hep bir şüphe oluyor bu koku bile aklıma takıldı 2 saattir cam açık duruyor aman bisey olur mu aman koku zarar verir mi 😩🤭
Adenala Oznurkasikci Ay yok canım eğer astım vs solunum sıkıntısı yoksa bir problem olacağını düşünmüyorum febreze zaten aşırı ağır bir koku veriyor buhurdanlık hafif çiçek kokuları öyle eve aşırı yayılan mide bulandıran kokulardan değil
Oznurkasikci Adenala Bi sorun olmaz dimi 2 saat havalandırdım evi hala hafiften koku var ama galiba sinen koku ben bir daha kullanmayı düşünmüyorum zaten çok şükür astım falan da yok 😊
Mhrbn1ylm @cokbilmismom hangi kokusunu kullanıyorsunuz acaba ? Benim kullandığım evin girişinde duruyor. Dışardan gelen herkes soruyor kokuyu. Buram buram kokuyor yani 🌸
Oznurkasikci Adenala kesinlikle.hafif koku tercih etmek lazım diğer türlüsü çok zor Febreze ilk deneyimim oldu ama son oldu yani 😊
Adenala Oznurkasikci Ay yok bir kere eşimin arkadaşları evde sigara içmişler sonrada sıkmışlar tövbe evden çıkmadı kokusu kaldırdım attım
Oznurkasikci Adenala kız 3 saat oldu hala duruyor kolonya sıktım yok ıslak mendille sildim yok kaldı kokusu bu gece sabaha kadar cam açık kalsın bari diğer türlü zor çıkar bu koku 😄
Pembesarelle2 Oznurkasikci Febrez bende sevmiyorum File marketten alıyorum bir de Bimden pudra kokusu alıyorum otomatik koku atan şeyden var bende
Oznurkasikci Pembesarelle2 berbat bisey bide kaliteli derler koku olarak kaliteli hiç çıkmıyor ama çok ağır 🤣🤣🤣
MelteM2cck Oznurkasikci kullanamıyorum malesef. Zararı var tabiki. Alerji astım hastasıyım. Çocuğum da alerji hastası. Yasak. Alerjilerimiz depresiyor astım nüksediyor
MelteM2cck Oznurkasikci aynen öyle yıllardır mücadele ediyorum zaten 😉 2.ye hamileyim hamileligimi bile etkiliyor