Eloomm Fatmadali YesimAykut Aaaa evet gerçekten çok teşekkür ederim bencede bir kaç gün böyle yapım sonra fitil olarak devam ederim. Çok teşekkür ederim ☺️
Eloomm Fatmadali YesimAykut havuç suyu tüketin diyorlar bu dönemde tutunmaya yardımcı oluyor. Yani tüp bebek tedavisinde falan çok etkili bizde de mutlaka faydası olur.
YesimAykut Eloomm avokado da tutunmayı arttırıyor onu da alacağım sipariş vereyim, çok pahalı ama en azından 3 4 tane alayım😌😌
YesimAykut Fatmadali ben ilkinde 3 gün raporluydum, şimdi yılbaşıyla birleştirdim yıllık iznimi😌 haklısın eşim de yıllık izinde bi de böyle bi rahatız güzel günler geçiriyoruz dizi falan başladık😌😌
Fatmadali YesimAykut ohh mis gibi olmuş valla kışın başka bişeyde çekici gelmiyor zaten 🥰 tadını çıkarın
Eloomm Aabbccc havuçları orta şekilde kesip ½ bardak suyla blenderle ezebilirsin. Posasını süzüp içebilirsin
Eloomm Fatmadali bende öyle biliyordum ama ınstagramda güven elvan çifti tüp bebek yaptırdığı zaman doktoru havuç suyu iç demiş çok şükür onun tutundu sonucu pozitif bende araştırdım yani faydası oluyor
YesimAykut Eloomm valla ben limonlu yapmıştım havuç güzeldi, tatlı gibi, benim suyu bitti bebeğin ilk gebeliğimde o zaman tüket demişlerdi 1 litre içtim sıkıp, 3 kilo almıştım 😂😂
Eloomm YesimAykut eveet yani meyve sıkacağımız yok alternatif yöntemlere bakıyordum o zmaan öğrendim 😊