Smyklkc Merhaba kızlar gebelikte magnezyuma kaçıncı haftada başladınız? Her gun mü içiyorsunuz yoksa sadece sancı kasılma vs olduğunda mı?
Tazeanne68 Smyklkc benm 10.haftada ağrılarım başladı 16. Haftada arttı doktora söyledim o şekilde başladı sabah akşam şeklinde günde 2 defa kullanıyorm
Derinnmom Smyklkc ben 16.haftada bacaklarıma giren kramplarla burda post açıp sormuştum neden oluyor ne iyi geliyor diye. Herkes magnezyum demişti sonra doktorumdan istedim yazdı o zamandan beri kullanıyorum iyi geliyor
Boncukk123 Smyklkc merhaba canım bana 16.haftada verdi doktor ağrılar da zaten o haftalarda başladı kramplar falan her gun sabah tok karnına alıyorum ben oyle söylemişti
Smyklkc Tazeanne68 ruveyda123 Düzenli kullanımda bir sakıncası yok o zaman bana doktorum her gün içme dedi ama ağrım bazen her gün oluyor suan 16. Haftadayım sizce bir sıkıntı olur mu doktor kontrolüne de var bir kaç gün kullananlara sormak istedim
ruveyda123 Smyklkc genelde erken başlamıyolar magnezyuma son aylara doğru başlıyorlar ondan demiştir doktorun canım ama mutlaka danış ona göre sana net bir cevap versin
Tazeanne68 Smyklkc sade soda içebilirsin bana doktorum bu şekilde demişti o şekilde kullandm ben günde Bi defa şeklinde sabahtan iç istersen gün içinde rahat olursun bide soda içersin daha faydalı olur
Tazeanne68 Smyklkc bittikçe sağlık ocağında da yazdirablrsin demişti yani düzenli kullanıyorum son kontrol de de sordu devam ediyorsun demi diye 16 da başladım şuan 25 haftalık
Smyklkc Tazeanne68 bende 13. Haftada başladım ama sadece ağrı olduğunda içiyordum bu 3 gündür oluyor mecbur hergun içiyorum
Smyklkc Boncukk123 benimki 13. Haftada yazdı ultrasonla bakınca sancın var diyip ama her gün içme dedi internette de düzenli kullanılmamalı diyor o yüzden merak ettim
Boncukk123 Smyklkc her doktor farklı söyleyebilir canım agrı ve kramplara göre benim gittiğim doktor vermicekti vitamin ama agrım kramplarım olduğunu söyledim o sekılde verdi
ruveyda123 _annee tabii ki doğum kasılmalarına çok iyi geleceğini sanmıyorum ama yalancı kasılmaları azaltıyor☺️