asminko345 Eyllgmzli Bizimde gelişim geriliği var karından canım 35+5 de 2300 gramdı 38+0 da bugün gittim 2650 olmuştu doktorum bana beklesin anne karnında büyüsün gelişim gösteriyor dedi 🤷♀️ Suyunda azalma vs olursa sezaryan olur dedi suyunda herşeyin normal ne zaman gelmek isterse dedi normal Doğum yaparız 🤷♀️Size neden suni sancı dediler 🤷♀️
krkslagmz 38 olduk bizde ne sancı var ne nişan ne su hiç bişey yok ben Aralık’ta doğurmak istiyorum 🤦🏼♀️
Hanne Eyllgmzli Bende 38+3um ama doktorum 40 hatta 41 e kadar bekleyebiliriz dedi, size neden 39 da suni sancı veriyor ki doktorunuz?
Hanne Eyllgmzli Benim bebeğim de 2900, Türk bebeklerin ideal kilosudur zaten , kordon akışını da dinledi hersey gayet normal beklemeyi uygun gördü, siz hangi hastahaneye gidiyorsunuz? .
Emis asminko345 canım benim bebeğimde 38 haftalık olmasına rağmen 34/35 haftayla uyumlu çıkıyor gelişim geriliğimiz var doktorun bir şey dedi mi doğumla ilgili?
Armgn Bende bugün çatı muayenesi oldum 38+2 2cm açıklık var Cuma yine gideceğim tekrar bakacaklar bakalım ufaklık ne zaman gelecek içeride bir çalışma mevcut kafayı ittiriyor ama 😄
Nurses Armgn bazen bende sanki vajinamda kımıldıyor gibi hissediyorum başını oynatırken acaba açılma mı oluyor öyle olunca sizin sancılarınız veya başka hissetiğiniz bişey var mı?
Armgn Nurses benim hiç sancım olmadı sadece vajinada ağrı ve kasıklarımda hafif sancı gibi bişey oluyor doktorda dedi geceleri falan sancın olmuyor mu hayır dedim Oda şaşırdı
Eyllgmzli Ben malatyada araştırma hastanesine gidiyorum aslında bu hafta doğum icin yatıracaktı suni sancı ile ama bir hafta daha beklyelim dedi salı gününe kadar doğmazsa sancm faln gelmezse suni sancı verecez diyor
Nefeseda UlkerSD valla canım hurma da yiyorum perine masajida yapiyorum hergun duş da alıyorum çomelme hareketide yapıyorum sadece havadan dolayi cok fazla yuruyus yapamiyorum daha da ne yapacagımi şaşirdım kaldım artık.
asminko345 Emis Evet canım normal Doğum için sıkıntı yok gelişimi olduğu için sezaryana vazgeçildi Artık paşam ne zaman gelirse 🙏💙 Hem korkma 2500 üstünü geçtiği zaman doğdunda kilo alıyorlar bizim baş kol bacak haftasıyla uyumlu ama karnımız küçük o da genden kaynaklanıyor kuzum zayıf varsa genlerde normal bende doğduğumda zayıfmışım sonradan kilo almışım