siineem Bbk88 evet ilk bebeğim tüp bebek evlendikten sonra 3 sene olmayınca tüp bebek yaptırdık. Sonrasında da dediğim gibi nasıl olsa olmuyor diye rahat davranıyordum 3 buçuk sene sonra rabbim mucizesini gönderdi çok şükür 🙏🏻
Yonca_26 denizmanzarasi normla yoldan hamile kalamasin demislerdi bana sorun esimden kaynakliydi cünkü tek cözüm tüp bebek dediler iki kez denedik iki kez de tutmadi pes ettigim an ertesi ay hamile kaldim🙈
papatyaolsun denizmanzarasi canım siz mi talep ettiniz 2 embriyo transferini? Herhangi bir şartı oluyor mu
Aylinbat Zlem426 bizim de aynı eşim azospermi ben polikistik over sendromu. Kendiliğinden mi hamile kaldınız yanlış mı anladım
Zlem426 Aylinbat evet kendiliğinden hiç cocuk düşüncem yoktu birde ev taşınma evresindeydim sürekli koli indir kaldır bide ikizlerim 2.5 yaşında sürekli peşlerinden koş hoplayıp zıpla falan nasil hamile kaldım şoklardayim
denizmanzarasi papatyaolsun normalde yasak sanırım ilk transferlerde ama ben talep ettim onlarda tek gösterdi ama çift transfer yapıldı özelde yaptırdım 🌸
papatyaolsun denizmanzarasi yaaa çok hoşş sağlıkla büyütünn ❤️ ben de aşılama olacağım tutmazsa tüp bebek deneyeceğim, öncesinde aşılama denemiş miydiniz
denizmanzarasi papatyaolsun evet denemiştim 1 kere, inş sizinki tutar tüp bebeğe hiç gerek kalmaz 🙏🏻🥰
Ucarbabyy denizmanzarasi oğlum 14 aylıkken öğrendim birde ben şöyle düşünüyorum kafamız rahatladı bir çoçuğumuz oldu onu stres yapmayınca kendiliğinden oldu bence çoçuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama 2 veya 3 yaş iki kardeş için yeterli bir süre birlikte büyüsünler istiyorsanız benim ikisinin arası 21 ay olacak
denizmanzarasi Ucarbabyy evet kafa rahatlayınca demekki sonra kolayca kendiliğinden oluyor .. benim ikizlerim var ve çok küçükler henüz 7 aylıklar 🥰
1prensanne Ucarbabyy aynı bende siz gibi 14 aylıkken öğrendim aralarında 21ay olacak şuan kaç haftalıksınız ☺️
Mihrimihre denizmanzarasi ben çikolata kisti hastasıyım 2 kez tüp bebek denedik olmadı 1 ay sonra normal yolla hamile kaldım olacağı vakit oluyor bence