Cerenbelis1 duygu26 inşallah canım ben bu şekilde beslenince bebek baya kilo aldı faydasını gördüm dediğim gibi yaparsan fark kapanıcaktır inşallah 🥰
Cerenbelis1 Tinii_minii_mom sütler zaten pastörize ediliyo sağılmış almıyoruz ki ama ben ısıtıyorum tadı daha iyi oluyo nesquikli sıcak çikolata gibi oluyo
duygu26 merii10 kan akımı yavaştı şimdi günde iki oskapar iğne gece coraspirin kullanıyorum ama biraz da genetik galiba
Heidihat Tinii_minii_mom yok ya nesguit iyi bişey de değil siz bol bol kaşar yiyin bn kaşar yedim birde arada yumurta yemiştim siz en son bunları uyguladıktan sonra kilo almamış dedi mi doktor
Dogiskoomom Minigiim-vebenn52 muz muz muz 😂 allah tekrarını göstermesın ama babam amelıyat gecırmıstı hasta zıyaretıne gelen muz getırdı . Gunde 2 yedıgım oldu ve kıvı ona baglıyorum canım
Heidihat Tinii_minii_mom Allah’ım kolaylık versin insllh düzelir o zaman birşey diyemeyiz sebebini doktor demedi mi
eylulkuyatsilll İlk oğlumda 36 haftada 2800 du 38 de doğuma gittim 3550 kilo dogdu son haftalarda hızla gelişiyor bebekler canim dert etme şimdi 32+4 haftalık hamileyim 2000 kilo bebegim
duygu26 eylulkuyatsilll ilk kiİmda da aynı sorundan dolayı acil sezeryana alındım kilo degilmaslinda derdim.sagkikli olması 32 haftaligim 1679 gram kilsu karın çevresi 29 la uyumlu inşallah daha fazla gerilemez
Tinii_minii_mom duygu26 tamamen aynıyız 32. Haftada 1600 çıktı iki hafta geride dedi karım çevresi diğer şeyleride bir hafta gerideymiş. Bakalım benide bir hafta sonra tekrar çağırdı
duygu26 Hayrisko gerileme falan varmı sizde de yemenize daha dikat edin ben öyle yapıcam.gerisi Allah’tan artık 3 Ocak da tekrar kontrol bizimde bakalım
Heidihat duygu26 benimde 1haftalik gerilik diyordu kaşar yumurta muz yedim duzeldi haftasını yakaladı coksukur doktorumda omega3 yazdı