Ebruli_08 duygu26 kaşar muz ceviz badem yeşil mercimek bunlar güzel kilo aldırıyor canım. Bir de şekerin yoksa nesquik o da iyi kilo aldırıyor
Gokkccee_ merii10 ben de 31+6 da gitmiştimm doktorum kızın birazcık çitlenbikk bi kızz olcak ama sağlığı yerinde kafana takma sen de zayıfsın zaten demişti ki öyle ben 44 kiloyla hamile kaldım şuan 55 kiloyum .
merii10 Gokkccee_ doktor iki haftaya kadar önde yada geride önemli degl çok demsti bana aslnda bnde esimde zayıf da değiliz kime çekti bilmiyorum gerçi yine de 3 günlük bı gerilik faln vardı çok geri çıkmadı şükür
Heidihat Tinii_minii_mom benimde 32de bı hafta geride gözüküyor dedi31gozukuyirdu zayıf doğsun istemiyoruz kilo alsın dedi kaşar yedim genelde kilo yapan şeylerden denedim kilosuna yetişmiş 34 2200grama ulaşmış ve gayet haftasıyla uyumlu dedi sen yemen’e dikkat et kilo yapan seyelr ye duzeliyor suandada37.haftadayiz 3kiloya ulaşmış coksukur düzelir insllh
Tinii_minii_mom Heidihat nasıl beslendiniz peki. Ben sabahları iki yumurta kaşar yiyorum ceviz kabak çekirfeği vs hep yiyorum ama etki etmeyimce etmemiş gibi geldi ya iki katına çıkarcam artık. Süt içebilsem iyiydi ama kendimi zora sokup içmeye başlıcam nesguiki. Ama toz mu taneli öi bilemedim bana çok yararlı bir şey gibi gelmiyor hiç ya
Cerenbelis1 Tinii_minii_mom toz nesqukli ılık süt işe yarıyo ben içiyorum sabahları tadı da çok güzel normal süt içemiyorum
Heidihat Tinii_minii_mom yok ya nesguit iyi bişey de değil siz bol bol kaşar yiyin bn kaşar yedim birde arada yumurta yemiştim siz en son bunları uyguladıktan sonra kilo almamış dedi mi doktor
Cerenbelis1 duygu26 canım her sabah sütü toz nesquikli iç o kilo yapıyo bol kaşarlı tost haşlanmış yumurta ceviz badem muz kahvaltını bu şekilde yaparsan faydasını görürsün hergün dene ara öğünlerde meyveni ihmal etme
inarches duygu26 kaşar peyniri,muz,birde nesquik bebeğe çok kilo aldırıyor diyorlar isterseniz içtiğiniz sütlere nesquik atıpta deneyin bu süreçte birde öyle bakın bakalım nolcak
duygu26 inarches deniycem hepsini daha dikkatli olucam ne olur dua edin hepimiz sağlıkla zamanın da alalım kucağımıza
Cerenbelis1 Tinii_minii_mom sütler zaten pastörize ediliyo sağılmış almıyoruz ki ama ben ısıtıyorum tadı daha iyi oluyo nesquikli sıcak çikolata gibi oluyo
duygu26 merii10 üç gün çok değil iki buçuk hafta geride benim de ama ilk kızım da kilo alımı durdu acil sezeryana alınmıştım bunda da öyle olur diye korkuyorum
Cerenbelis1 duygu26 inşallah canım ben bu şekilde beslenince bebek baya kilo aldı faydasını gördüm dediğim gibi yaparsan fark kapanıcaktır inşallah 🥰
duygu26 merii10 kan akımı yavaştı şimdi günde iki oskapar iğne gece coraspirin kullanıyorum ama biraz da genetik galiba