reyhanh Ben de 31+5 teyim, iki gündür kendini toplayıp bırakıyor, bıraktığında hareketlerine devam ediyor. Doktora çarşamba gidicem, erken mi gitsem bilemedim
Hbsr24 Bende bu şekilde oluyordu bebek hareketi sanıyordum nst de sancı çıktı. Erken doğum belirtisiymiş. Doktor 2 hafta evde yatmamı söyledi. Nidicard diye bir ilaca başlattı. 30. Hafta kontrole gittik eskisi kadar sık değil ama hala ara ara var o yüzden işi bıraktım. Daha hareketsizim artık.
Dilara_erc1 Hbsr24 yaa gercektenmi ayni durumu bende yasiyorum ama olur böyle seyler diyip gitmedim doktora 30+4 deyiz bugünle birlikde 3 gün oldu asiri toplaniyor ve öyle kaliyor haraketleride cok hafifledi normalmi acaba bilemedim gitsemmi doktoruma
Hbsr24 Dilara_erc1 kesinlikle ertelemeyin ve gidin. Bende bebek yapıyor sanıyordum 🥺 hatta doktora gitmeme 1 gün kala ilacım bittiği için sadece 2 tane içmemiştim ve sanıyorum ki hemen etki etti direk kasılmalar muayenede oldu yine nst sancı çıktı. İlaç çok önemli aksatılmadan kullanılması lazım. Bir an önce doktorunuzla görüşün.
Smlbvmya Dilara_erc1 hemen gidin. Bende 3 gün erteledim erteledikçe kasılmalar rahmi kısaltabiliyormuş yada suyunu patlatabiliyormuş hemen müdahale edip kasılmalari durdurmaları gerekiyor
bkre_crk_ Dilara_erc1 32 haftligim bnde sabah kalktigimda sertlesmis bi sekilde duruyo ve uzun sure hareket etmiyo bnde carsamba gitcem
ruveyda123 Meralkb benimde 25. Haftada başladı karnımın sertleşmesinden şikayetçi olup nstye girdim ve sancım çıktı ama şöyle bir şey var ki eğer ağrısız ve düzensizse yalancı kasılma oluyor ve nstye yansıyormuş magnezyum başladık hemen eskiye göre hafifledi acilen doktorunuza gidin bende açıklık var mı diye bile baktılar çok şükür yoktu
Krtcm reyhanh 28. Haftadan beri ara ara toplanıyor gün içinde bazen sık oluyor soluma yatıyorum magnezyum içmeye gayret ediyorum sade maden suyu süt bunlar hafifletiyor benimkini
Dilara_erc1 Smlbvmya geldim simdi hastanedeyim insallah öyle bsy yoktur esim hic ciddiye almiyor gitme dedi ama icim rahat etmedi