Smyye0303 Günler geçmek bilmiyor sanki Ocak ayı hiç gelmicek aralikta kalicaz gibi zaten 30dan sonra gelmek geçmek bilmedi zaman ağrılar uykusuzluk hep yatma artık sıkıldım gibi ya 😂
Eda182834 Smyye0303 kesinlikle gecmiyor hem ağrılardan hemde Birtane daha evde bakacak çocuk olunca zorluyor
Mesa3333 Smyye0303 geçmiyor geçmiyor haftalardır 34 te gibi hissediyorum.Benim de 4 yaşında bir kızım var yetememeye de başladım .Bebislerimiz Vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah 💙 gündüz gözümü açamıyorum karnımi zor doyuruyorum gece de uyuyamıyorum resmen yatak batıyor 🤷🏻♀️🤔
Melodimm Smyye0303 Geçiyor ya😂Bende öyle diyordum.36 haftaya bir geç bak bakalım günler nasil geçiyor😂
Smyye0303 Yessiimm banada yollasana biraz geçsin valla zor geldim 35e inanirmisin eşim bile diyo 31-32 takılı kalmıştık resmen 🤣
Smyye0303 Eda182834 of ya aynen valla çocuk var benimde 4 yaşında gerçekten böyle hamileyken daha zormus oda gözüne bakiyo ilgi istiyo yeminle daha da geçmek bilmiyo zaman😐
M198935 Eda182834 valaha bende günleri sayıyorum zaman durdu bitsin artık ağrılar mide yanması evdeki çocuklar yoruldum bende
Smyye0303 Mesa3333 amin inşallah kuzum 🩵 aynı durumdayız valla dogurunca napcaz bilmiyorum kız 😅senin bebeğin cinsiyeti ne canım erkekmi
Smyye0303 M198935 😒inan bende o durumdayım hiç bişey yapamıyorsun zaten sürekli ağrı acıkma uykusuzlar ev işleri çocuk biyandan aman ya
Smyye0303 Melodimm bu seferde korku saldı beni ilk oğlanla yaşadığım gaz sancıları geldi iyisi mi 40a kadar dursun icimde🤣
myprincessgirl 35+5 sanki 3 yıldır hamileymişim gibi son günler hiç geçmiyor gerçekten yaa 😀doğum şekliniz belli mi
Melodimm Smyye0303 Aynen😂Bende hem dogurayim diyorum hemde en ufak ağrıda biraz daha kalsın diyorum😂😂
Lou Smyye0303 bende 35+1 deyim 😍 zaman geçmiyor bacaklarım ağrımaya başladı artık 🥺 bebeğinizin cinsiyeti ne?
Smyye0303 myprincessgirl vermedi kuzum daha 35 haftalık tahmini 19 ocak falan dedide 39 haftayi bekleme taraftarı doktor benim 😂
myprincessgirl Smyye0303 hayırlısı olsun ☺️ bakalım benim minnoş ne zaman gelecek sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💜