M198935 Eda182834 valaha bende günleri sayıyorum zaman durdu bitsin artık ağrılar mide yanması evdeki çocuklar yoruldum bende
Smyye0303 M198935 😒inan bende o durumdayım hiç bişey yapamıyorsun zaten sürekli ağrı acıkma uykusuzlar ev işleri çocuk biyandan aman ya
Smyye0303 Mesa3333 amin inşallah kuzum 🩵 aynı durumdayız valla dogurunca napcaz bilmiyorum kız 😅senin bebeğin cinsiyeti ne canım erkekmi
Melodimm Smyye0303 Geçiyor ya😂Bende öyle diyordum.36 haftaya bir geç bak bakalım günler nasil geçiyor😂
Smyye0303 Melodimm bu seferde korku saldı beni ilk oğlanla yaşadığım gaz sancıları geldi iyisi mi 40a kadar dursun icimde🤣
myprincessgirl 35+5 sanki 3 yıldır hamileymişim gibi son günler hiç geçmiyor gerçekten yaa 😀doğum şekliniz belli mi
Melodimm Smyye0303 Aynen😂Bende hem dogurayim diyorum hemde en ufak ağrıda biraz daha kalsın diyorum😂😂
Lou Smyye0303 bende 35+1 deyim 😍 zaman geçmiyor bacaklarım ağrımaya başladı artık 🥺 bebeğinizin cinsiyeti ne?
Smyye0303 myprincessgirl vermedi kuzum daha 35 haftalık tahmini 19 ocak falan dedide 39 haftayi bekleme taraftarı doktor benim 😂
myprincessgirl Smyye0303 hayırlısı olsun ☺️ bakalım benim minnoş ne zaman gelecek sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💜