Gizaksu Egenin_annesi sütü de denedim, bir de soda deneyeyim inşallah işe yarar çok dua ederim size 🙏🏼🥲
bebeksu0 Gizaksu valla süt bende daha çok gaz yapıyo midem ağrıyor ben faydasını görmedim aslında bişe diyimmi hiçbişe geçirmiyo kolay kolay onu mecbur çekiyoruz bacım
ZeyniArs1 bebeksu0 evet ilk oğlum oldu. Anam ne bel ağrısı ne bulantı ne uykusuzluk yeminle prenses gibiymişim. Kız canımı okuyor resmen
Blueberry0 bebeksu0 hiç sorma ilk 3 ay süründüm ben🤣şimdi de hemen doğurmak istiyorum ya vlla çok sıkıldım hamilelikten. ne giycek bişi bulabiliyorum nede kendimi güzel hissediyorum 🤣
bebeksu0 Blueberry0 kız bende valla başında da süründüm ortasında da sonunda da bana bi rahat yoktu 9 aydır 😂
ZeyniArs1 Esrtgb kayınvalidem erkekler kızlara göre biraz şapşal olur derdi resmen öyle yani kızdan sonra daha iyi anladım
ZeyniArs1 Esrtgb aynen bu seferki çok uzun geldi bana. Hemen çıksa falan diyorum o zamanda zor birbirimize alışma süreci falan aman daha dursun diyorum o zaman da sırt bel ağrısı vuruyor. S nasıl hissedicemi şaşırdım :)
ZeyniArs1 Esrtgb evet annelik böyle bişey işte evlilik delilik işi diyolar ama birde anne olsalar. He bide normal doğum stresi var. S
Moms_0809 Uykusuz geceler korkudan napcam dgumda dıye bırde ah o sancı korkusu ıkıncı dgumum bırde 39.haftadayım bugün yarın dıye tedırgın bekleyısteyım 😢🤷♀️