Nurov aresinannesi1 düşük riski ile yatışım oldu bugün, 24 saat tutacaklar sonrasına bakıcaz dedi dr şuan için iyi inşallah atlatırız bu kanamayı da, dualarınızı bekliyorum 😔🙏🏻
_almirasmom Nurov progestan kullanmama ragmen kahverengi lekem 4 gun geldı durdu doktor kırmızı kan olmadı surece korkma demıstı ve kesıldı progestanı içe içe
Nurov _almirasmom bana da muhtemelen vericek progestan şuan zaten iğne olarak yapıldı, serum fitil ne varsa yaptılar gerisi allaha kalmış inşallah bidaha yaşamayız bu durumu☹️ Siz kaçıncı haftada yaşadınız çok fazla oluyomuş bu durum şuanki gebelerde
_almirasmom Nurov 6. Haftada basladı 7. Haftada bıttı ben progestanı kestım oyle durdu kahverengı lekenmem canım bana fazla geldı sabah aksam kullanmak
Nurov _almirasmom bana sadece gece 2 fitil alacaksın dedi ama ben baya devam etmek istiyorum ya korktum nolur nolmaz iyice büyüsün çocuk öyle bırakırım
Nurov aresinannesi1 evet taburcu oldum evdeyim şimdi kanama alanım durmuş bebek de iyi progestan verdi bide 10 gün fazla kalkmicam öyle ufak işler harici, iyiyiz şükür bidaha yaşatmasın Allah
beyzasen Benimde yaklaşık 10 gündür lekelenmem var bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor öyle akmıypr sildikçe geliyor ama korkuyorum. Protestan kullanıyorum doktorum herhangi bir sıkıntı yok diyor sıkıntı yoksa niye lekelenme oluyor
Nurov beyzasen benim doktorum en ufak bir lekede dahi gelin diyomuş hastalarına önemli olabiliyo yada sizinki gibi normal olabiliyo sanıyorum yine de bakmak gerek tabi, bazıları adet bile görüyo doktor kontrolünde olduğunuz sürece endişe etmeyin bence