Gezenlady Eminetolga5559 benım ilk gebelıgım bu igneyle olmustu tam 15 gun sonra ögrendım pozıtıfı, üç ay sonrada kaybettım cok dıkkt et inşallah diledigin herşey olur
Tugce-12 Canım bende 6 aylık hamileyim bu iğneyle kaldım 12. Gün pozitifti zaten 9.10. Günde negatife döndü sonra yeniden pozitif oldu ben her gün takip ettim darısı başına inşallah 🥰
777gonul_ Eminetolga5559 12 gün iğne etkisi değil bende ilk hamileliğimde ovitrell ignesiyle hamile kalmıştım bende 12 cı gün test yaptım aynen böyle çıkmıştı inşallah hamilesindir iğnenin etkisi 10 11 gün sürüyor sen en iyisi iki gün sonra ya yarın testi tekrarla banada soylersin
777gonul_ Eminetolga5559 yorumları okudum galiba bugün de test yapmışsın silik çıktı diyorsun hamilesin canim hamile olmasan silik bile çıkmaz 13 cu gün
Eminetolga5559 777gonul_ evet ovitrelle vuruldum günü de sayarsak 13. Gün kan vericem birazdan canım rahim duvarı kalınlığı 13mm
Sedoliko Eminetolga5559 yükselme ihtimali olan bir değer ama çok erken yaptınız. Keşke bekleseydiniz biraz. İğneden sonraki günden itibaren saymanız lazım. O zaman 14.gün netleşir.
Aleynaceyhannnn Eminetolga5559 merhaba kan testini nerde yaptırıyorsunuz çok hızlı çıkmış sonucu ben sağlık ocağında verdim ama 1.5 2 günde çıkıyor hep ☹️