Eminetolga5559 Kızlar ikiside aynı marka 1. Olan 1-2 saat önceki diğerini de şimdi yaptım çektim hemen ayın 13 ünde ovitrelle vuruldum 12. Günde testi böyle olan varmı
Gezenlady Eminetolga5559 benım ilk gebelıgım bu igneyle olmustu tam 15 gun sonra ögrendım pozıtıfı, üç ay sonrada kaybettım cok dıkkt et inşallah diledigin herşey olur
777gonul_ Eminetolga5559 12 gün iğne etkisi değil bende ilk hamileliğimde ovitrell ignesiyle hamile kalmıştım bende 12 cı gün test yaptım aynen böyle çıkmıştı inşallah hamilesindir iğnenin etkisi 10 11 gün sürüyor sen en iyisi iki gün sonra ya yarın testi tekrarla banada soylersin
777gonul_ Eminetolga5559 yorumları okudum galiba bugün de test yapmışsın silik çıktı diyorsun hamilesin canim hamile olmasan silik bile çıkmaz 13 cu gün
Nurkcy Eminetolga5559 benimde iğnenin 12. Günde böyle çok silinikti, bi heyecanla gittim acile kan verdim pozitifi görmüştüm :) o zamanki heyecanımı asla unutamam.. şuan 5 aylık oldu oğlum vay be ne çabuk geçmiş dün gibiydi sanki.. Darısı başına inşallah canım..
AybarssMom___ Bir kan verebilirsiniz bence benim de erken gebelikte böyleydi çok yeni olduğu zaman belki belirsiz oluyor ama heveslendirmek istemem kuruma çizgisi olabilir mi bilmiyorum
Eminetolga5559 AybarssMom___ 1. Testte ki hemen çıktı ikinci testte ki hemen çektim zaten 2-3 dakika oynamıştır
kressida Var gibi görünüyor ama test için yanlış bi saat, sabah çişiyle yaptığınızda çizgi daha belirgin çıkacaktır 🌸
YesimAykut Eminetolga5559 yok gibi canım ben göremedim kuruma çizgisi gördüm, 2 gün sonra tekrar test yapmanı öneririm, hayırlısı olsun🌼