Beraber bekleyelım nasılsınız süreç nasıl gıdıyor.
23 Aralık aşılama olanlar..
Merhaba bende bugün aşılama yaptırdım. Nelere dikkat ediyorsunuz acaba ?
Senın nasıl geçti surecın
Bende geldim uzanıyorum dediğim gibi hiç bişey yapmadım bir kaç gün de yapmasam iyi olur diyorlar havuç suyu falan içicem iyi geliyor diyorlar sende bir araştır dene istersen
papatyaolsun adetımın 2. Günü gıttımıstım kıstım vardı doktor ilk önce kıst gıtmesı lazım dedi öbür ayıma kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra adet oldum gene gıttım 2.gün tamamen gıtmıştı kıst sonra bız adetın 4. Günü hap ve ıgne başladık 5 gün 6. Gün doktora gıttım yumurtalıklarım sağda 2 tane 20 cm solda 16 17 cıvarındaydı sanırsam akşamına catlama ıgnemı yaptım 36 saat sonra aşılama ıcın gıttık esım ılk önce verdi o ıste yıkandı 2 3 saat sürdü hemen hemen sonra seni alıyolar çatal da alttan muane gıbı düşün ıste rahım ağzını açan o seyı takıyor böyle ınce bı şeyle yolluyor zaten hemsırede ultrosanla yumurtalıklarına bakıyor 20 dk falan yatıyorsun o şekilde bana ılac da yazdı bı tane
İlk ıkı gün hemen hemen yatarak gecırdım benım ağrım oldu hala daha var kramp gırıp çıkıyor belım yumurtalıklarım çok ağrıyor ozellıkle ayakta çok dolanınca
ncbkyaa canım çatalda enjekte ederken hepsi geri akmıyor mu? Yani normal ilişkiden sonra bile hemen kalkmayın diyorlar
papatyaolsun 10 dakika kadar yatırıyorlar birde bel kısmını kaldırıyorlar
deniizz_ canım teşekkür ederim cvp için :) senin canın acımış mıydı peki
papatyaolsun yok ağrı olmuyor sadece enjekte ederken hafif bi sancı oluyor o kadar 🥰
deniizz_ anladım kuzum çok teşekkür ederim ☺️
papatyaolsun hıc gerı gelmedı benim kı mesala bı gün sonra ılıskı demıstı o zaman gelmıstı hep
ncbkyaa hadi ya çok ilginç, gerçi bizler anlasak çoktan hamile kalmıştık ben artık hiçbir şey anlamıyorum 🤷♀️
Eloomm hangi aşılama kaç kiloyla yaptınız Mikroçip yapmak istiyorum ben