Esra_annee damlaaYakar benim arkadaşım ilk kanda öğrendi sonra eve geldi test yaptı testte çıkmadı sizinse öyle olabilir
Hazall34 damlaaYakar idrar testinde daha geç çıkıyor hamilelik kanda daha garanti oluyor benim de 5 gün geçmişti öyle ögrendim bn
Serpil11 damlaaYakar hayır erken gebelik testi değildi şu 5 tl olan testlerden adetim 1 gün geçmişti bütün belirtiler vardı ve hissediyordum ondan inanmadım teste ve kan verdim.
Btldrcn damlaaYakar merhaba benimde adetim gecikti bugün 4.gün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın başka sebepten dolayı hastaneye gidecektim kan testi de yaptırmayı düşünüyorum inşallah sizin de kan da çıkar 🙏🏻
damlaaYakar Btldrcn merhaba ben buqün kan tahlili oldum 25 çıktı pozitif 🙊🥰 ama korkuyorum gene kimyasal olmasından hayırlısı olsun
Busracetin damlaaYakar inşallah normal gebeliktir canim , Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ❤ sabredip dua et sakin stres yapma yukselir insallah🎀
Mlke damlaaYakar ya Çok sevindimmm ❤ inşallah kimyasal değildir canım sağlıkla kucağına alman dileğimle 🙏🙏🙏