damlaaYakar Merhabalar benim adetim buqün 5. Günü normalde ama henüz gelmedi 🤷🏻♀️En fazla bir iki qün gecikirdi .. bu sabah idrar testi yaptım malesef tek çizgi çok belirti de Yok Cuma’ya kadar adet olmazsan kan tahlili vermeyi düşünüorum 🤔
Deletedmom381 damlaaYakar Geç döllenme olduysa idrarda çıkmayabilir canım en garanti kan testi yaptırmak. Umarım meleğin seninledir 🙏🏻
Selindikci35 damlaaYakar ben vardim canim..ayni senin gibi 5.gun yaptim tek cizgiydi ama gidip kan verdim ve orda cikmisti..Idrar testimde de 9.gun cikmisti pozitif(merak edip yapmistim)..Allah gonlune gore versin cnm gidip kan ver bnce
Frtfts damlaaYakar merhaba idrarını yaparken köpürüyrsa ve idrarın azda olsa koyu renkliyse gebe olabilirsn benimde öyle olmuştu idrarda gözükmemişti kanda çıktı bazen geç döllenmede olabilir🙏🏻
Sennu damlaaYakar ben 19 gün geçtikten sonra yapmıştım bi türlü fırsatım olmamıştı yapmaya en son kusunca bi test yapayım artık dedim çift çizgiydi doktora gider gitmez kalp atışını dinledik herşey çok hızlı gelişti😂😂
Elyesaa3 Kaç aydır istiyorsunuz benim de bi ay 8 gün gecikti bi ay 4 gün erken oldum sorma hamile oldugumu ögrendim degerlerim saglık lı yükselmedi kimyasal gebelikmiş. Rahim kendini hazırlıyodur yada gec döllenme dir insallah mutlu haberi alırsınız 🌺
damlaaYakar Elyesaa3 canım biz yaklaşık 6-7 aydır korunmuyoruz iki kez kimyasal qebelik yaşadım bende😞 bakalım artık Cuma’yı beklicem 🙏 hayırlısı olsun hepimiz için 🥰
damlaaYakar Selindikci35 amin canım çok teşekkür ederim 🙏 insalalh benim de öyledir 🥰 senin kaç aylık oldu şuan
Elyesaa3 damlaaYakar Rabbim saglık lı sıhhatli evlatlar nasip etsin tüm isteyen kadınlara canım sen strest yapma içini rahat tut bizde bigün anne Olacaz inşallah 🙏🏻
Muzaffer damlaaYakar erken gebelik testleri var 20 lira falan öyle hemen gidip kan verme imkanın yoksa böyle bir test de yapabilirsin. 10 lu değerlere kadar tesbit edebiliyor ☺️ İnşallah gönlünden geçtiği gibidir
damlaaYakar Serpil11 erken gebelik testimiydi peki ? Birde testi yaptıqınızda Adet gecikmesi varmıydı
Elif92 26. gün adet oldum arkadaşlar ilk defa bu kadar erken oluyorum acaba yerleşme kanaması ile arasındaki fark nedir:((((((((
Serpil11 damlaaYakar hayır erken gebelik testi değildi şu 5 tl olan testlerden adetim 1 gün geçmişti bütün belirtiler vardı ve hissediyordum ondan inanmadım teste ve kan verdim.