Sev_sevda Kızlar bişey sorucam çatlama iğnesi yapıldığı gündemi hesaplanıyor?mesela ben akşam 7 de yapmışdım ama o günü saymadan 11 gün oluyor
Ezgicelll34 Sev_sevda ben 12 sinde öğlen 3 de yaptırdım direk gün olarak sayıyorum bazıları 36 saat sonrasını sayıyor değişik bir hesaplama
Ezgicelll34 Eminetolga5559 bende iğnenin etkisi onuncu günde geçti doktoruma sordum onikinci güne kadar süre biliyor 14. Gün yap dedi
Sev_sevda Ezgicelll34 benimde kafam karışdı bazıları sayılmıyor diyor benimki 13 de aksam 7 de yaptım o zaman sayılmıyor
Ezgicelll34 Sev_sevda valla benimde beynim bulandı bugün iğne günüyle 13 gün ama negatif burdan dönmez herhalde
Sev_sevda Ezgicelll34 Belki döner belli olmaz Rabbim ol derse olur teste neymiş İnşallah yüzünüz güler 🤲🏻
Lavinya_21 Ezgicelll34 gec döllenme olabılır ben adetim 10 gün gectı öyle test yaptım cok hafif silik çizgi cıktı
sevgilikendim Ezgicelll34 bende sizinle aynıyım kan sonucunu burdan bana da yazar mısınız? Dualarım sizinle 💗🙏
Eminetolga5559 Ezgicelll34 canım sen evde test yaptın mı benimde 2.44 çikti dün test yaptım silik çıktı gebelik testin varsa yapsana