Ervan Hilal41 ben sürekli plates kızartmasi her gün yerim hamile deqilkende hamileyken de yiyom. Abur cubur da aynı
Limonis Daha dün 1 paket ketçaplı ruffles bitirdim :/ patates kızartması da yiyorum çikolata da yiyorum canım istiyor çünkü arada frenliyorum inşallah bir sıkıntı olmaz bebek de bende iyiyim çok şükür
Eminefidan Valla çok acanim isterse arada yiyorum bende tabi fazlasına kaçmadan. Napayım yemesem daha çok canım istiyor 😂 bu sefer daha çok yerim diye kisitlamiyorum kendimi
SEV0 Nunu20 Çok güldüm yorumunu okuduğum da aynısı ya kocam da öyle artık beni düşündüğünden mi kendini düşündüğünden mi bilemiycem 😂😂
annelik_4 Hilal41 ilk 3 ay abur cubur kızartma ve baharat türlerinden tiksindim 4 aylık oldum halen yiyemiyorum içimi bulandırıyor normalde çekirdek ve cipste asla vazgeçmem diyen ben 4 aydır ağzıma almadım iyikide almıyorum sağlıksız çünkü ☺️
Boncukk123 Hilal41 dısarda yenilen patates kızartması kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum canım evde kızarttıklarımız . Dısardakiler buzluktan çıkıyor ve beklemiş yağın içine atılıyor cips de cok nadir yiyorum
Kelebekmisaliihayat Boncukk123 neden bilmiyorum dışarıdaki daha lezzetli geliyor. Birkaç kez yedim disarda , evdeki onun gibi olmuyor
Elifdddd Hilal41 valla cikolata yemefen duramıyorum malesef cipside arada yiyorum yoksa yapamıyorjm onun haricinde kızartma falanda yiyorum kızartma zararı o kadar yoktur ya
Derinnmom Hilal41 ben ara sıra yiyordum ama en son çerezzanın acılı baharatlı cipsini yedim bütün gece kustum. Çok da üzüldüm canım çok çekiyordu 😂😂
Denizismail Herşey yenir ya bukadar yenirmi içilirmi demeyin eskiden köy bayanlarımız analarımız sanki aman şu yararlı bu zararlımı diyordu yiyin rabbimin izniyle bişey olmaz👍🏻🙏🧿
lilasmom_ Patates kızartması Gereksiz kalori olduğu için yasak sanırım cips de içindeki bi madde bağımlılık yapıyor ondan. Ama normalde de tüketiyorsak hamilelikte az da olsa tüketmekte bi sakınca yoktur galiba. Yiyemeyip içine dert olacağına🤣
Meneksem Mlsabra ben 54 le hamile kaldım 3 ayda 4 kilo verdim şimdi de aynıyım yeni iştahım açıldı bundan sonra belli olur artık canım
Elo__35 Hilal41 kız millet sigara içiyor neler neler yiyor ben haftada bir gün eşimle kahvaltı yapacağımızda kızartıyorum arada birde cips yiyorum çikolata yiyorum şifa olsun 😂 bereket
Boncukk123 Kelebekmisaliihayat maalesef canım ya içerisindeki katkı maddelerinden ya da yapım aşamasından dolayı olabilir
Kelebekmisaliihayat Hilal41 abur cubur olarak arada bir patates kızartması, patlamış mısır Nadiren bisküvi, çikolata, tatlı ( haftada bir )
Bahar_mete Hilal41 cips hariç ambalajlı her türlü abur cuburu yiyorum cips mide yanması yapıyor yapmasa onu da yerim 😂 bide jelibonu fazla tüketmeyin Allah korusun bebeklerin gelişiminde gerilik yapıyormuş