Zhra- Ozlemmmm3 aslında ilki zorla olanların genel 2. Kendiliğinden oluyormuş 2 kişi öyle biliyorum ben çok tedavi gördü ilk bebeği için sınra 2. Bebek kendiliğinden oldu Allahın takdiri 🥰
Hilal2901 Ozlemmmm3 yav dün sabah 9.30 da verdim hala yok herşey cıkmıs bir tek o çıkmamıs nasıl oluyor bu 😂
Ozlemmmm3 Hilal2901 ay mümkün değil ama onu bekledigini biliyorlar demekki😂😂 ya da şey olabilir doktora gidip öğrenmen gerekiyor olabilir belki ben özel hastanede verdim1,5 saatte çıktı sonuç
Hilal2901 Ozlemmmm3 e nabızı aradık da 3 gğn içinde düşer diyor. Ne üç günü kafayı yemek üzereyim😂😂😂 yarın gideyim aile hekiminde gözükür muhtemlen. İlla gidicem oraya😂
ozumunannesi Ozlemmmm3 been 👋 kızım 16 aylık olmak üzere ben 7+2 🥰 ve inanılmaz memeye düşkün. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri iyice yapıştı umarım kendi hayırlısıyla bırakır. Siz de sağlıkla güzel haberler alın ❤️
ayseyma_omer Ozlemmmm3 benim bebegim de 10 aylıktı ikinciye hamile kaldım . Doktorum bıraktır dedi ama kıyamadım. Sonra ishal oldu herkes süttendir süt bozulmus dedi mecbur bıraktım. Cok zorlandım cok agladım bıraktırırken
Hilal2901 Ozlemmmm3 şaşırıcaksıj ama 125.000 çıktı yeni bir gebelik değil sanırım ben yeni farkediyorum😂