KbK Metehanin_annesi detaylı ultrasonu siz de şehir hastanesinde mi yaptırdınız hangi doktoru seçtiniz acaba
Pamuk KbK Doktor seçimi yok.Mesela şuan gökçe naz hanım dolu ilker beye yönlendiriyorlar.Ben Gökçen Naz hanımın takipli hastasıyım.
KbK Metehanin_annesi bende randevu alıcam da iki doktor varmış hangisini seçmeliyim karar veremedim de
KbK Pamuk bende bilmiyorum da burda okuduğum kadarı ile biliyorum açıkçası bide randevuları hergün veriyorlar mı yoksa ayın birinde mi veriliyor bu konuda bi bilginiz var mı
KbK Pamuk bi sorar mısınız size zahmet ona göre bnde perşembe gidip randevu alıyım diyorum çünkü 15 haftam bitiyor mart ayına randevu veriliyormuş hafta olarak geç kalmadan alıyım istiyorum
Svdbbbbb Pamuk bana subatın 1 inde gel. Mart için randevu al dediler. Çok şaşırdım şuan. Detaylı ultrason için diyorsunuz dimi
Pamuk KbK Ayrıca şimdi tekrar sordum gökçe hanım tamamen doluymuş.Ilker beyin sekreteri ile görüştüm hemen gelirse biseyler yapmaya çalışırız dedi.Direk ilker beye gidersin.