Esragok-k1 Kızlar doktor akşamları 2 tane koymamı istedi arka arkaya koyuyorum ama idrar yaparken beyaz beyaz ufak dökülüyor birde dün akşam peçeteye sürüldü 2 sini bekleyip mi koymam gerekiyor ?
Nili4321 Esragok-k1 ard arda 2 tane ilk kez duydum. 1 tanesi bile geri akıyor 2 tanesi mecbur geri akar itebildiğiniz kadar ileri itin.
mervemurat16 Esragok-k1 beyaz döküntü normal içinizde fitil açıldığı için vücut fazlasını idrar veya akıntı ile atıyor.Fitilleri atarken 5 dk bekleyin sonra diğerini atın fitil iyice gitsin geri gelmesin.Bende akşamları 2 tane atıyordum idrardan sonra almanızı öneririm daha fazla etki edebilir fitilden sonra uzanın ki iyice gitsin böylece zamanla daha az dökülme görürsünüz son zamanlara doğru komple fitil bile kendini atabilir
Silaybooo123 Esragok-k1 gece yatarken koymanız daha doğru. Hem sabaha kadar ayağa ve idrara da kalmıyorsunuz daha iyi oluyor doktorum öyle demişti bana ama size neden 2 tane koyduruyor anlamadım
Boncukk123 Esragok-k1 ben ben akşam olanı koyarken hem yatarken koyuyorum hem de su içip tuvalete gittikten sonra koyuyorum ki diğer tuvalet ihtiyacına kadar kalsın içeride diye ama her sekılde fazlalık çıkıyor engel olamıyorsun
karaguzelirem_ Ben bir sabah birde akşam kullanıyordum size 2 tane akşam vermesi tuhafıma gitti , çamaşırınızda beyaz beyaz kesmikler şeklinde döküntüler görmeniz normal geri kalanı dışarı atılıyor rahim tarafından bende de oluyordu beyaz beyaz..
Esragok-k1 karaguzelirem_ normalde ben sabah akşam içiyordum 200 mg progestan ama doktor ağır gelir öyle yan etki fazla sen akşamları 2 tane koy dedi
Esragok-k1 Nili4321 sabah akşamm içiyordum normalde ama doktor ağır gelir dedi gerçekten uyku sersemlik vs yapıyordu ondan akşam 2 tane fitil olarak kullan dedi 3 hafta içtim zaten 4 kutu yazmış birde ama ben çok yoğun kanama geçirdim pıhtılı
Esragok-k1 mervemurat16 tamam canım bu gün tam 3 aylık olduk çok yoğun kanama geçirmiştim 3 hafta önce ama içince yan etki yapıyor diye akşamları 2 tane fitil olarak kullan dedi ama sabah ki idrarda da oluyor yani sık idrara çıkıyorum
Esragok-k1 Silaybooo123 ben içiyordum normalde sabah akşam 200 mg ama yan etkisi fazla olduğu için gerçekten baş ağrısı uyku sersemlik yapıyor 2 akşamları koy dedi vajinadan birde vajına daha mı etkılı sık idrara çıkıyorum bu gün tam 3 aylık olduk keşke sabaha kadar çıkmasam ama işte
Nili4321 Esragok-k1 ben sabah öğlen akşam fitil olarak kullandım ama ard arda 2 tane hiç duymadım dediğim gibi. Kanama fazla olduğu zamanlar da proluton iğne yapıyorlardı direkt kesiyordu. Acaba yanlış mı anladınız ard arda 2 taneyi isterseniz tekrar sorun
mervemurat16 Esragok-k1 benim kanamam olmuştu ondan kullanmıştım sanırım vücudun ihtiyacı olmayınca komple atıyor idrarla fitili bir kaç kez komple fitil düşmüştü idrar ile
Boncukk123 Esragok-k1 evet canım anlıyorum bende sık çıkıyorum olabildiğince ittir içeriye ben eldiven takıp ittirebildigim kadar ittiriyorum geri gelen fazlalık çıkıyor
HayaLim_Panbik Esragok-k1 canim en son gece uyumaya gecerken fitil at ole yat. Bana dr ole demisdi. Hem icerde kaliciligi dqha saglam.oluor demisdi
Esragok-k1 Nili4321 normalde bende içiyordum sabah akşam ama şimdi bu şekilde kullanmamı istedi çok şükür benim kesildi o zaman hastanede yattım ama kanama alanım vardı o yok olmuş zaten ama 4 kutu yazmış içince sersemletiyor uyku vs yapıyor ya
mervemurat16 Esragok-k1 çok geçmiş olsun zamanla lekeye döner kanama sonra durur inşallah bolca dinlenin ve ayak altınıza yastık koyun benim 1 haftada düzelmişti