Esrashshshssh Kızlar dun gece 12 de çatlama iğnesi vuruldum yalnız bende bir belirti yok acaba vuramadim mi ya
YesimAykut Esrashshshssh hemen belirti olmuyor canım 4 güne falan olur rahmim kazınıyor gibi oluyordu biri tırmalıyor gibi😌
Hera4828 Esrashshshssh benimde 36 saati dolduktan sonra ağrılar başlamıştı ikinci denememde ağrılar daha çok olmuştu o zaman çatlama olduğunu anlamıştım maalesef tutmadı önümüzdeki ay 3. Deneyecez bi umudum yok zaten son kez deneyecez sonra aşılama olacak sanırım
Btl_0909 Esrashshshssh ben 2 defa catlatma iğnesi yaptım bu zamana kadar igneden 36 saat sonra catlama oluyor 36 saat sonra baslıyor kasıklarda ağrı bu ay da asılama olucam
YesimAykut Esrashshshssh oldummm🎉🎉🎉 evdeyim yatıyorum zaman geçsin istiyorum 🤗🤗🤗 sen nasılsın napıyorsun😌
Esrashshshssh YesimAykut bende de ne ağrı ne sancı plmadi gibi ama yine umudum var akıntı oldu mu sende
Nuur2124 YesimAykut bende çatlatma iğnesi bu oldum dün gece perşembe aşılama🌸Hepimiz için hayırlısi olsun insalalh ☺️
YesimAykut Esrashshshssh şuanlık bişey yok, kalkınca olmuştu akıntı aşılama sonrası hastanede, başka olmadı, hafif sızı var😌
YesimAykut Esrashshshssh 3 gün duş almıycam, gün aşırı ilişki olsun dedi, progestan kullancam ilişki günleri ağızdan, diğer günler vajinal fitil koycam, 15 gün sonra gel dedi😌😌
Esrashshshssh YesimAykut birde bence asilamanin normal ilişkiden farkı sadece eşinin yıkanması spermi yıksa bi fark yok çünkü hamile odlgnu bilmeden banyo eden de çok ağır kaldıran da
YesimAykut Esrashshshssh bence de çok bi farkı yok ama biraz daha dikkatli davranıyorum çok emek veriyoruz eşim de her zaman izin alamaz her ay deneyemeyiz böyle aşılamayı falan 6 ayda bir deneriz, o yüzden tutsun diye herseyi yapcam 🙏🙂 progestan diğer aşılamada da koymuştum tutmuştu 😌😌
Esmerim_0 Esrashshshssh Mikroçip eşinin kaliteli sprin artı sprım dna sı iyi olanları yıkip seçiyorlar