33+3 ağrı
Marlockaybaby siz sormusmuydunuz doktorunuza geçmiş olsun
Hatice_70 amiiin hepimiz sağ salim alalım inşallah başı aşağıda dedi normal dedi biraz iri bebek ama dikişlerime bakmadı nst bağlandım düzensiz çıktı ağrılar yani normal dedi bi sıkıntı yok ama ben çok kötüyüm
alleynagg18 inşallah tez zamanda düzelir ya hafta ilerledikçe dertler de artıyor galiba 🫤🌹
Hatice_70 galiba böyle böyle vaktini beklicez sanırım şikayet etmek istemiyorum Rabbime tabi ki ama korkuyorum bişey de olacak diye
Hatice_70 Benim de 35+3 olcaz o kadar şiddetli kuyruk sokumu ağrım var ki bitirdi resmen bu ağrı beni bebek te birden sertleşiyor yürüyemiyorum ağrıdan doktor bunlar için sadece magnezyum vermişti bana ama hiçbir işe yaramadı
Hatice_70 ben 32. Haftadayim ağrım oluyor sanki bacak aramdaki kemik ayrılıyor gibi doktora gittim bebek doğum pozisyonunda servikal uzunluk kisalmis erken doğum riski var dinlen dedi
Doktora gidenler burda bizede bilgi verirse çok sevinirim bende de aynı şikayetler var 33+5 e girdik
- Düzenlendi
Hatice_70 Benim 30lu haftalara gelmeme 3 hafta olmasına rağmen aynı şikayetler bende bayadır var son kontrolde doktoruma sordum bebek büyüdüğü için dedi kontroldeki pozisyonu yukardaydı erken doğum riski de yok demişti hatta vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorum bende artık
Camlicagizem benimde 16. haftadan beri baskı vajina ağrım vs varda bu biraz farklı onlardan 30. haftalar çok farklı 🥲🥲
Nursumeyye5 bende decavit ve demir hapi kullaniyorum ama bi faydasi yok gerçi o ağrılarım için vermedi normal kullanman gerek dedi ama bilmiyorum
Deryalina- yaa gecmis olsun benim ozmn ilk kontrolumde belli olck neden olduğu üç hafta önce gittim en son
Camlicagizem iyi bari kötü bişey dememiş 😍
Hatice_70 Çok şükür 😊 tabi bu durum herkeste aynı mıdır orasını bilemem😊