Sedefomur1 Delidolu ay bende usandım yatıp kalkmaktan vallahi belim ağrıyor artık bi de bu gece böbrek ağrısı eklendi üstüne 🤦♀️
Mrv38 Bende uyuyamadım midemin ağrısından yatamıyorum 2 gündür bu saatler de hep ayaktayım , ellerim karıncalı uyuşuk zaten
Mrv38 Mrv38 bu ellerin karıncalanması için ebe bana kalsiyum eksikliğinden oluyor dedi günde 3 kase yoğurt yemem gerektiğini söyledi
Dodomom Mrv38 Ben maden suyu içiyorum çok iyi geliyor. 25 haftalik olduk ayak el üşümesi yok . Mide yanması 2 3 günde bir oluyor o da çikolata yediğim zaman
Dodomom HandeGezer son haftalarda öyle oluyor. Allah yardımcınız olsun 2 tane 3 tane yastığı sırtınıza köyün öyle uyumaya çalışın ben öyle yapardım
Mrv38 O rüya olayı bende de var . Zaten doğru düzgün uyumuyorum uyuyunca da saçma sapan rüyalar görüyorum bi tek ben değilmişim heralde ki 😃
Nur_Alp Mrv38 Sen neler görüyorsun rüyanda benim gibi zombi falan mı 😂😂🤦🏻♀️ Birde ben korkum eşimi kaldırıyorum zombiler beni kovaladı diye 🤭🤭
Sedefomur1 Delidolu büyük ihtimalle ya usuttum dikkat de ediyorum aslında ya da yine idrar yolu enfeksiyonu var bütün hamileligim enfeksiyonla geçti o da çok zorluyor beni tabi ki