Nur_Alp Ben 2 de uyudum 5 te acıktım kalktım uykum bu kadardı gündüz de deli gibi uykum geliyor ama uyuyamıyorum ☹️
Dodomom Nur_Alp Ne yediniz . Ben tatlı falan bisküvi yiyorum kilo aldım . Başkada birşey yiyemez insan süt bisküvi yiyorum şuan
Dodomom Delidolu takıntı oldu bende . Allah büyük ama tedbir şart . Eşimde yarın gelecek o zamana kadar Allaha emanetiz
HandeGezer Ay Allah korusun onları düşünüp zehir etme günlerini. Bol dua, telefonundan sevdiğin bişey aç onu izlerken uykuya dal. Ben uykusuzluktan geberiyorum ama nefes darlığından uyuyamıyorum psikolojim bozuldu. Neredeyse 72 saat olacak uyumadım
HandeGezer Dodomom Ay Allah korusun onları düşünüp zehir etme günlerini. Bol dua, telefonundan sevdiğin bişey aç onu izlerken uykuya dal. Ben uykusuzluktan geberiyorum ama nefes darlığından uyuyamıyorum psikolojim bozuldu. Neredeyse 72 saat olacak uyumadım
Nur_Alp Delidolu gerçekten öyle bir de acıkınca uyanmak için gördüğüm rüyalar çok komik en son zombi kovaloyordu öyle uyandım 😂😂🤦🏻♀️
HandeGezer Dodomom yatınca burnum çok tıkanıyor artık etlerim şişmiş sanırım ne yapsam fayda etmiyor bir de artık bebek büyüdüğünden ciğerlere baskı yapıyor yatınca aldığım nefes yetmiyor boğulacak gibi olup yattığım yerden fırlayıp kalkıyorum, uyku apnesi gibi o yüzden uykuya dalamıyorum
Dodomom HandeGezer son haftalarda öyle oluyor. Allah yardımcınız olsun 2 tane 3 tane yastığı sırtınıza köyün öyle uyumaya çalışın ben öyle yapardım