Karahaninannesi Arkadaslar ıkıncı gebeliğim erken doğum riskim vardı ılk gebeliğimde oyüzden tavsıye edecegınız iyi bir rısklı gebelık doktoruna ıhtıyacım var. Özellıkle erken doğum rıskı konusunda. Ozel yada devlet farketmez . Önerebılecegınız doktor var mı ?
Dilek2134 Karahaninannesi canım ben şuanda devlette Alihan tigliya gidiyorum gayet memnunum nazlı Şener içinde çok iyi diyorlar. Özelde royal hastanesine gittim hayal beye gayet ilgili bir doktor ben memnun kaldım
Hnd_01 Karahaninannesi Bandırma’da riskmi gebelik doktoru devlet Hastanesi’nde var sadece.yakup bey var.ben gitmistimm.memnun kalmayınca Halil şen e geçtim.iyi ki de geçtim.dusuk tehlikem vardı.hemen ilaç tedavisine başladı.cok memnunum doktorumdan.her aradığımda telefonu açtı doktorum.merak ettiği zamanlarda kendisi bana ulaştı.cok ilgili.33.haftamda da erken doğum riskim oldu.tedavi gördüm.suan 40 haftaligim 🤭☺️
Karahaninannesi Gizemyade ahmet beye gıtmıstım bırkere cok detaylı ılgılenen bır doktor memnun kalmıstım ama tabı ozaman rıskım oldugunu bılmıyordum . 26. Haftadan sonra ortaya cıktı . Onu dusunuyorum bakalım ınsallah erken dogum rıskı olup gıden denk gelır tesekkur ederım
Mervemth Gizemyade merhaba doğum yaptınız mı acaba ahmet bey tetenoz aşısı şeker yüklemesi yaptırtıyor mu?
Karahaninannesi Bebisannesi-2 özel muaynesımı var yoksa hastanede mı bu doktor? Rısklı gebelık doktorumu ?
Bebisannesi-2 Bende nazlı şener takipliyim düşük tehlikem var 12. Haftadan beri 15+4 olduk plesanta yukarı çıkmaya başladı dedi gayet iyi özel gibi açıklama yapan bir doktor
Hnd_01 Karahaninannesiçook teşekkür ederim 🥰 🙏🏼Amin inşallah 🙏🏼yok özel muayanesi var.ama Royal ile anlaşması olduğu için orada doğum yaptırıyor.bandirmadaki diğer özel doktorlar sadece Bursa’da doğum yaptiriyor
Karahaninannesi Hnd_01 anladım tesekkur ederım iyi oldu bılgılendırmenız fıkır sahıbı oldum tekrar cok tesekkurler