Kodal-42 sunshine_ bizde 32 haftalıgiz hareketli bugun de hep devamlı bı yere toplantı niye bilmiyorum
Beyzaer sunshine_ bende 32 haftamdayım artık hareketleri azaldı gibi sanırım büyüdüğünden alanın darlığından tabi cok sükür hareketli eskiye göre daha az ama
LamiyaCetinkaya sunshine_ bizim de 31+2, tam tersi son birkaç gündür günün bazı saatleri çok hareketli, canımı yakmıyor ama büyüdüğü için çok net hissediyorum döndüğünü filan. Bu arada benim kasılmalarım yalancı sancılarım iyice can yakmaya başladı, sizde nasıl ?
Tinii_minii_mom Benimkide sürekli ya poposunu ya kafasını dayıyor orası dışarı doğru şişip sertleşiyor ve canım çok acıyor sonra hareketi değiştirince sönüyor birden yumuşuyor. Her bebek her gün hareketli olmuyor ya benimkide 3 gün hareketliyse 2 gün hafifleşiyor galiba ama sertleşme baya zorluyor beni
sunshine_ Tinii_minii_mom benimki de kafasını dayıyor kaldırıyor sizinde mi doğum pozisyonunda değil ?
Tinii_minii_mom sunshine_ benimkide kafası yukarıda poposu aşağıdaymış 35e kadar bakalım doğum pozisyonu olmaz ise sezeryan olur dedi. 37-38. Haftada falan. Tam poposu aşağıda oldugu için baskı yapıyormuş
Kodal-42 merii10 benim kide ayni acaba erken mi doğacak diyorum belimde kalcam da karnımın altında ağrı oluyor
merii10 Kodal-42 ay Allah korusun bnde korkuyrm ama normal herlde böyle kndini toplamasi yine de bol bol uzaniyrm sizde dkkat edin
sunshine_ LamiyaCetinkaya benimki şiddetine ve sıklığını dikkat et dedi benim de bir hayli canımı yakıyor kasık ağrısı falan çok oluyor
Babyy21 Benimde neresi bilmiyorum ama bir yeri ile direniyo sürekli ve ayaktayken karnım sertleşiyo. Hareketi de ara ara
LamiyaCetinkaya Beyzab95 hiç doktorunuza bu durumu söylediniz mi? Benim bir dahaki randevum ocağın ilk haftasi olacak daha açılmadı randevular alamadım, acaba nst filan mı bağlanır?
Beyzab95 LamiyaCetinkaya evet 2 kere bu yüzden gittim nst bağladılar 1”nde hiç bir şey çıkmadı birinde az sancı çıkmıştı pazartesi doktor kontrolüm var daha detaylı konuşacağım sancı çıktığı gün ben biraz gerilmiştim tansiyonum çıkmıştı ondan oldu bence şimdi her gün arada alt karnım ağrıyor böyle regl gibi ağrılarım oluyor arada böyle kasılıyor normalleştirmeye başladım biraz ama yinede korkuyorum doktora tekrar sorucam 😢😢
LamiyaCetinkaya Beyzab95 Benim ilk gebelikte de böyle ağrılarım vardı açıkçası gününde de doğdu, o doğana kadar ben hep sancı çektim böyle. Artık bu sefer 40ı beklesin istemiyorum o yüzden, 37 dedin mi gelsin 😀