busbus14 14 haftalık gebeyim düşük tehtidim vardı 4 gündür falan kanama ve lekelenmem yoktu bugün dolmuşla iğne vurunmaya gittim geldim eve gelince lekelenme gördüm bu tehtid ne zamana kadar devam eder insanın morali de bozuluyor 😔
turkan403 busbus14 moralini bozma inşallah geçer ilk kızımda bnde de vardı canm progesteron hapı ve iğnesi kullandm ayaklarımı kaldrip uzandm hep hcbsy ypmdm 3gunde bir filan cagrdi kontrol eti doktorum yukarı cikinca da soyledi ztn
Aysemm44 busbus14 Doktor demişti 12 haftadan 21 haftaya kadar hep risk vardır hep kanama olur korkma dedi ama sen git kontrol ettir cnm geçmiş olsun
battaniyemkareli busbus14 ben 12. haftaya kadar progestan iğne ve fitil kullandım, 16. haftaya kadarda fitili kullandım . geçiyor merak etmeyin ama dikkat edin🥺
busbus14 turkan403 bende hem hap kullanıyorum hem iğne vurunuyorum bugün sağlık ocakları açık olmadığı için ondan dolmuşa binip gittim.Doktorum beni ocakta çağırdı yatıp dinlememi söyledi.Düşük tehtidi olalı 1 buçuk hafta oldu zaten kanama ve lekelenme kesilince risk geçti sandım şimdi tekrar görünce moralim bozuldu birden
busbus14 ayanarta1 daha dışarı çıkıpta dolmuşa binmem zaten geçen kayınbabamın arabası ile gitmiştim bişey olmamıştı dolmuşçular biraz daha dikkatsiz kullanıyorlar arabayı
turkan403 busbus14 bozma moralini yüksek tut inşallah bişey olmaz zorlu süreç bn 3hafta annemlerde kaldm i süreçte ama otobüs de hopladi saladi için de leknme olmuş olabilir Kaynanam otobüse dikkat et derdi hep
busbus14 turkan403 3 hafta sonunda geçmiş miydi canım ? Benim ocakta doktor kontrolüm var ozamana kadar yatıp dinlenmeyi düşünüyorum
turkan403 busbus14 ewd aşağıdaydi karnından baktı bebek nerde dedi Altan baktı aşağıda düşük riskin var dedi leknme kanmam olmazdı benm bel agrm çok olurdu 3hfta sonunda gecmsti yukarı çıkmıştı inşallah seninde düzelir
turkan403 busbus14 anladım canım inşallah geçer kolay değil bnde senin gbydm ama düşündukce de kötü oluyon
[silindi] Kızlar tam da denk geldi bu yazı lütfen yardımcı olum bana @Aysemm44 @busbus14 @turkan403 Bugün kanama lekelenme durumum geçmediği için doktor iğne verdi. İğneden 6-7 saat sonra koyu renkli kanamalar başladı az ama devam ediyor. Böyle bi durum daha önce yaşadınız mı?
turkan403 [silindi] kaç haftaliksn canm dikkat et ayağını kaldir uzan hep benm kanmam olmadı iğne hap kullandm aşağıdaydi 3hafta.sonunda yukarı cikmsti kanaman artiyosa çoğalırsa doktoruna danış hemen
Ez9999 [silindi] evet bende bikaç gün önce yoğun kanama yasadım doktora gittim hemen serum iğne fitil tedavisi gördüm 4 gün hastanede yattım. Doktorum 1 aya kadar düşük riskim oldugunu söyledi ara ara daha once içimde biriken kanamalar olabileceğini söyledi suan vajinal ve makattan fitil kullanıyorum 1 hafta arayla iğne de verdi
busbus14 [silindi] n [silindi] normal canım bende ilk iğnemden sonra kanama devam etti sonra lekeye döndü doktorum lekelenme devam ederse iğneyi 3 günde 1 kullan dedi öyle yaptım ikinci iğnemde geçti kanama ve lekelenme dünde vuruldum iğne tekrar lekelenme gördüm
[silindi] İlk iğne sonrası kanama olanlar varmış kadınlar klübünde okudum sizde de oldu mu? Şuan 5+6yız hem progestan fitile devam ediyoruz.Bugü de ilk iğne oldum.
[silindi] turkan403 doktorumu aradım bugün iğneden sonra kanama oldum normal dedi.Gündüz muayenede de fitil kullanmama rağmen bazen pembe lekeler oluyor dedim normal dedi.
[silindi] Ez9999 siz kaç haftalıksınız?Kanamanız olduğunda daha önce benim gibi progrstan ve iğne kullanıyor muydunuz?