liyaveannesi Kızlar merhaba. Pilatese kaçıncı haftada başladınız ve ne gibi faydalarını gördünüz. Ben 24.haftadayım. Bel, vajina kemiği, kuyruk sokumu ağrılarım var. İyi gelir mi acaba pilates
tugbadurmaz34 liyaveannesi ayy bende burada bekleyeyim 20. Haftada gebe okuluna gideceğim orada pilates eğitimini de verecekler ondan sonra evde devam etmeyi düşünüyorum ama gebelikte ne zaman başlanır bilmiyorum
aslhnkrts9 liyaveannesi 20.haftadan beri yapıyorum ve gebe okuluna gidiyorum o kadar iyi geliyor ki hiç kramplarım ağrılarım olmadı mecburen ara vermek zorunda kaldım aradaki farkı çok iyi anladım ☺️
liyaveannesi tugbadurmaz34 12.haftadan sonra başlanabilir diyor uzmanlar. Ama yine de düşük tehlikesi falan varsa diye öncesinde doktoruna sorman lazımmış. Ben de sorup başlayacağım artık bakalım
tugbadurmaz34 liyaveannesi çok şükür yok bende gebe okulunu bekleyeceğim 2 hafta kaldı zaten orada ki uygun hareketlere evde devam edeceğim inşallah 🙏🏻
liyaveannesi aslhnkrts9 Nasıl bir fark var onu merak ediyorum. Kramplarım olmadı zaten benim hiç. Sadece bel kuyruk sokumu çatı ağrılarım var iyi gelir mi sence
aslhnkrts9 liyaveannesi geliyo aslında şöyle ilk başta daha da ağrıyo 😂 ama düzenli yapınca gerçekten vücutta esnedigi için ağrı olsa bile çok az oluyo bana bebeğim olması gerekenden de aşagıda olduğu için yatış verdiler evde şuan yasak egzersiz de inan magnezyum bile iyi gelmiyo ağrıya
aslhnkrts9 Benimde bel ve kuyruk şokumu ağrısı var sürekli yattığım için baya zorlanıyorum tolere edemiyorum pilates yaparken hiç hissetmiyodum nerdeyse belki bünye meselesi ama gerçekten iyi geliyo düzenli olunca
liyaveannesi aslhnkrts9 Anladım canım. Pilatesten dolayı mı aşağıya kaymış çocuk acaba yoksa oraya mı yerleşmiş. Ben de doktoruma sorup başlayayım düzenli şekilde
aslhnkrts9 liyaveannesi oraya sıkıştırmış ama pilatesten değil ben normalde de aşırı hareketli olan biriyim hamilelikte bi tık arttı bu çok hareketli olduğum içinde dönememiş şimdi çok şükür yukarı çıktı