denizalismom 28+1 👋 bel, kalça ağrısı ve kramplarla baş etmeye çalışıyorum. Yine de çok şükür iyiy gidiyor 🥰🙏
Parsmommy Evlatsevgisi2 15 dakika sonra 29 oluyorum Ağrılar halsizlik yeniden ortaya çıktı bu ara pek iyi geçmiyor ama şükür napalim bebiş iyi olsunda diyorum
On-Fr-Tu Evlatsevgisi2 çabuk doyma var sanki 2 lokma alsam yeter ama hemen acıkıyorum. Sırtım belim çok ağrıyor. Hemen yorulup oturmak istiyorum. Nefes alırken sanki daralıyorum .ne tarafa yatacağım bilemeyip nefes alamayıp kalkıyorum. Bugün 27 hafta oldum . Zor süreçler şimdi başlıyor
karaguzelirem_ Evlatsevgisi2 kuzum ben en son 25.haftamda gittim kontrole o zaman da 843 gramdı kilosu 34 cm de boyu var dedi doktorum.. 5 haftada bir çağırıyor beni kontrole bir sonraki kontrolüm 30.haftamda yani haftaya olacak nasip olursa o yüzden şuanki mevcut kiloyu bende bilmiyorum
gamzevearya Evlatsevgisi2 29+4 haftalığız. bel ve sırt ağrıları, geceleri uyuyamama, nefes darlığı ve kaburga batmaları başladı 🫣 az kaldı diyorum ama günler geçmiyor 🥹
Nurhannn 27+4 olduk hatta yeni acilden geldim harsketlerinde azalmavar diye doktorönden gidiyor dedi kendi doktorum herşey normal demişti anlamadım
gizem-cbn Evlatsevgisi2 30+3 kalça ağrısı bacak uyuşmaları başladı, 😭 çok yürüyemiyorum hemen yoruluyorum karnım sertleşiyor o yüzden yürümemeye. Çalışıyorum
iremm00 25 haf. Bu 1 haftadır kızımın hateketleri düzensizlesti sanırım bu normal yine günde az çok hissediyorum 🥲🫠🫠