Evlatsevgisi2 Nasıl gidiyor kızlar şikayetleriniz varmı 😊 Benim var 28 haftalığız çok şişkinlik çekiyorum ya karnımın yanları çok acıyor nefes almakta zorluk çekiyorum neden olur acaba 😕
Momtwo Evlatsevgisi2 31 oluyorum yarından sonra 🥴 batmalar yanmalar uykusuzluk sık idrar cikma oturamama ….
321hercai Evlatsevgisi2 bende 30. Haftamdayım mide yanması aşırı rahatsız ediyor, şişkinlik hayırlısı ile doğar inşallah
ilkgozagrim__ @Evlatsevgisi2 23+1 iz bacak krampları başladı 3 gündür bacaklarım çok kötü ağrıyor gece gündüz kramp giriyor onun haricinde arada mide bulantısı çekiyorum karnımda çok dönüyor bebek Bi orda Bi burda öyleee
karaguzelirem_ 29+2 haftalık olduk 29.haftaya girmemle yeni güncellemeler peşi sıra geldi -sık idrara çıkma isteği -sırt bel ağrısı huzursuz bacak sendromu iştah artışı şuanlık bunlar var 🤦🏻♀️ ocağın 5 inde kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş bebiş bu kadar yemeye 😂
Evlatsevgisi2 karaguzelirem_ bu ara bnde çok sık yemeye başladım 28 haftalıkta bebeğin kaç kiloydu canım
Sedefkitir12- Evlatsevgisi2 ilk gebeliğim 26 haftalıktan itibaren yatarak geçti erken dpgum riski vardı bebek kanala yakındı şükürler olsun bunda öyle bişey yok yine de dikkat ediyorum tabiki
karaguzelirem_ Evlatsevgisi2 kuzum ben en son 25.haftamda gittim kontrole o zaman da 843 gramdı kilosu 34 cm de boyu var dedi doktorum.. 5 haftada bir çağırıyor beni kontrole bir sonraki kontrolüm 30.haftamda yani haftaya olacak nasip olursa o yüzden şuanki mevcut kiloyu bende bilmiyorum
Anasinincani Evlatsevgisi2 benimki ilki erkekti çok rahat bı gebelik geçirdim yani en azından bu kadar yorgun değildim kızda insan çok halsiz oluyorlarmus bebek çok baskı yapiyormus dediklerine gore
Tugbasuu Ben kendi kendime horlar gibi olduğumu hissettim geçen (tek yaşıyorum eşim yurt dışında) Bir de huzursuz bacak sendromu mu bilmiyorum yatarken bir ayağım fazlalık gibi geliyor rahatsız ediyor resmen 😅
dorukcumunannisi 30.hafta nerdeyse hiçbir şey yiyemiyorum midem boğazımda sanki😭 bişey yemediğim halde inanılmaz şişkinim mide yanması da beni bitirdiiiiiii imdaaattt