AynurOncul Sevil0404 Ben ilk doğumumu 4 sene önce yaptım bu hastanede, ebeler doktor, hatta oradaki temizlik görevlisi bile çok iyiydi. Çok yardımcı oldular, çok kibar davrandılar. Ama işte hastane değil, insan önemli .
Ebruucar muhammedd benim ablamda arkadaşımda kartala acilden gittiler sancıyla arkadaşımın ilkti doğumu bi kaç sefer gitti her seferinde yeterli açılman yok diyip eve geri yolladılar oda telaş yaptı mecburen özele gitti orayı öyle beklememek için ablamda 2 cm açılmayla gittik şimdi yeterli değil gidin iki saat sonra gelin dediler bizde bari gitmeyelim gel hastane bahçesinde yürüyelim dedik zaten bi saat içinde 8 cm oldu açılması apar topar doğuma aldılar. Ablam tecrübeliydi ama benim ilk olucak ya geri eve yollarsalar ya anlamazsam ya benek zarar görürse diye korkuyorum açıkcası. Evet servise almazsalarsa doğumhaneye kimseyi almıyolar refakatçi değişimi bile yapmıyolar biz ablamı 2 gün sonra gördük 😄 Allaha emannet bıraktık içerde 😄
muhammedd AynurOncul tabi yönlendiriyolar ıkın ıkınmaya devam et kesme gibi belki size iyi doktor ve ebeler denk gelir
Didemcann muhammedd doğumdan sonra üstünüzü değiştirme konusu nasıl oldu bebeğin kıyafetleri falan direk valizi mi istiyorlar yoksa ayrıca mı istiyorlar
mrseyn Didemcann sizi doğuma alırken sedyenin üzerine bir koymanızı istiyorlar. Bende 6 gün önce sezeryanla doğum yaptım
muhammedd Didemcann doğumdan sonra bebeğe giydirecek takımı ayrı bi şekilde koyun çantanızda çabuk bulunan bi yere size soruyolar bebek üşümesin diye çok hızlı karışık giydiriyorlar ama benim giyinmeme yardımcı olmadılar hatta kalk ayağa ayakta giy hemen dediler öylede oldu bez bağlıydı zaten
Glsmn mrseyn sağlıkla büyütün bebeğinizi , nasıl geçti bende sezeryan olcam orda korkuyorum biraz bilgi verir misiniz